Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας και αγιασμός στο Δήμο Χερσονήσου

Σε ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των υπαλλήλων του Δήμου Χερσονήσου και των νομικών του προσώπων στο δημοτικό κατάστημα στο Λιμ. Χερσονήσου, παρουσία των ιερέων των ενοριών Γουρνών και Λιμ. Χερσονήσου.Ο Δήμαρχος Χερσονήσου, κ. Γιάννης Σέγκος ευχήθηκε σε όλους το 2020 να είναι έτος δημιουργικό, με υγεία και προσωπική ευτυχία. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό, παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων, προέδρων νομικών προσώπων και προέδρων τοπικών κοινοτήτων και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου. 


Ο Δήμαρχος αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό και τους συνεργάτες του, υπαλλήλους και αιρετούς και ανέφερε χαρακτηριστικά «είναι κοινός μας στόχος η βελτίωση της ποιότητας ζωής στον τόπο που εργαζόμαστε, που ζούμε, που δραστηριοποιούμαστε και αγαπούμε. 


Παρά τα όποια προβλήματα τα οποία εύλογα κατά καιρούς αντιμετωπίζουμε, πεποίθησή μου είναι ότι η εξυπηρέτηση των δημοτών και η άριστη συνεργασία μεταξύ μας είναι βασική προτεραιότητα για όλους μας,» ανέφερε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για το σημαντικό έργο που επιτελείται.
ΠΡΟΣΩΠΑ
Ο Κρητικός Στέλιος Φουσταλιεράκης στον Πειραιά
Σαν τον κεντάς τον έρωτα σε κόκκινο μαντίλι-της Ζωής Δικταίου
Ο Στρατηγός Γιώργος Κατεχάκης - του Δημήτρη Σάββα
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Κύμα λοιμώξεων του ανωτέρου αναπνευστικού (ιγμορίτιδα – ρινοκολπίτιδα)
Θεαματικά τα αποτελέσματα αυτόλογων μισχωτών αγγειούμενων μοσχευμάτων
Βάσιμες ελπίδες για αποκατάσταση της όρασης

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ