Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2020

Συνάντηση για την δημιουργία καινούργιων αιθουσών νηπιαγωγείων

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των Κτιριακών Υποδομών (ΚΤΥΠ Α.Ε.) Σωτήριο Μάνθο και Νικόλαο Αγελαδά είχαν το πρωί της Τετάρτης 8 Ιανουαρίου, στην Λότζια, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Νίκος Αγγελάκης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Δημοτικής Περιουσίας Μανώλης Βασιλάκης, καθώς και στελέχη του Δήμου Ηρακλείου.


Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η δημιουργία καινούργιων αιθουσών νηπιαγωγείων σε χώρους οι οποίοι ανήκουν στον Δήμο, με στόχο την κάλυψη των αυξημένων αναγκών που αναμένεται να παρουσιαστούν από τον προσεχή Σεπτέμβριο, εξαιτίας της υποχρεωτικής διετούς προσχολικής εκπαίδευσης.
Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Ηρακλείου, έχοντας ήδη κάνει την σχετική προεργασία, κατέληξε σε οκτώ δημοτικά ακίνητα, στα οποία η ΚΤΥΠ πρόκειται να τοποθετήσει 32 καινούργιες αίθουσες.

Στη συνάντηση τέθηκαν επί τάπητος τα ποιοτικά και τεχνικά χαρακτηριστικά των συγκεκριμένων αιθουσών, καθώς και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει ο Δήμος, ώστε τα ακίνητα να αποκτήσουν τις απαιτούμενες προδιαγραφές (παροχές ρεύματος και αποχέτευσης), προτού ξεκινήσει η κατασκευή τους από την ΚΤΥΠ.

Αμέσως μετά την συνάντηση, τόσο ο κ. Αγγελάκης όσο και ο κ. Βασιλάκης εξέφρασαν την ικανοποίησή τους τόσο για την υψηλή ποιότητα των αιθουσών όσο και για την καλή διάθεση των στελεχών της ΚΤΥΠ για αγαστή συνεργασία, ενώ δεσμεύτηκαν ότι οι απαιτούμενες διαδικασίες θα κινηθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται, προκειμένου τον Αύγουστο του 2020 το έργο να έχει ολοκληρωθεί.
ΠΡΟΣΩΠΑ
Ο Κρητικός Στέλιος Φουσταλιεράκης στον Πειραιά
Σαν τον κεντάς τον έρωτα σε κόκκινο μαντίλι-της Ζωής Δικταίου
“Ο παραμυθάς της Κρήτης” Αριστοφάνης Χουρδάκης
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Κύμα λοιμώξεων του ανωτέρου αναπνευστικού (ιγμορίτιδα – ρινοκολπίτιδα)
Θεαματικά τα αποτελέσματα αυτόλογων μισχωτών αγγειούμενων μοσχευμάτων
Οι διαβητικοί ασθενείς κινδυνεύουν περισσότερο να εμφανίσουν βλάβες

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ