Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2020

Κλειστά θα παραμείνουν την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου το δημοτικό, το Νηπιαγωγείο και ο παιδικός σταθμός-Κανονικά η έναρξη των μαθημάτων για Γυμνάσιο και Λύκειο


Οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και το πολικό ψύχος που επικρατεί στα Ανώγεια,, οδήγησαν τον δήμαρχο Σωκράτη Κεφαλογιάννη να μην ανοίξει αύριο Τετάρτη 8 Ιανουαρίου το Δημοτικό σχολείο, το Νηπιαγωγείο και ο παιδικός σταθμός. Κανονικά πάντως θα ξεκινήσει η χρονιά για τα μεγαλύτερα παιδιά του Γυμνασίου και Λυκείου Ανωγείων. Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν χιονοπτώσεις είναι καλό τα μικρά παιδιά να αποφεύγουν να εκτίθενται σε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες.


Έτσι σύμφωνα με την απόφαση του Σωκράτη Κεφαλογιάννη:
Ο παιδικός σταθμός  θα παραμείνει κλειστός τόσο αύριο Τετάρτη, όσο και για την Πέμπτη και Παρασκευή. Η έναρξη της χρονιάς στον Παιδικό θα γίνει την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου. Η διακοπή αυτή δίνει την ευκαιρία να ολοκληρωθούν και κάποιες εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης στο κτήριο σύμφωνα με την εντολή που έδωσε ο δήμαρχος Ανωγείων.
Το Νηπιαγωγείο θα παραμείνει κλειστό την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου.
Το δημοτικό σχολείο Ανωγείων θα παραμείνει κλειστό αύριο Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, με την έναρξη της μαθητικής χρονιάς για το 2020 να μετατίθεται για την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου.
Το Γυμνάσιο και Λύκειο Ανωγείων θα λειτουργήσουν κανονικά αύριο Τετάρτη 8 Ιανουαρίου.
ΠΡΟΣΩΠΑ
Ο Κρητικός Στέλιος Φουσταλιεράκης στον Πειραιά
Σαν τον κεντάς τον έρωτα σε κόκκινο μαντίλι-της Ζωής Δικταίου
Ο Στρατηγός Γιώργος Κατεχάκης - του Δημήτρη Σάββα
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Κύμα λοιμώξεων του ανωτέρου αναπνευστικού (ιγμορίτιδα – ρινοκολπίτιδα)
Θεαματικά τα αποτελέσματα αυτόλογων μισχωτών αγγειούμενων μοσχευμάτων
Βάσιμες ελπίδες για αποκατάσταση της όρασης

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ