Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019

Πραγματοποιήθηκε το εκπαιδευτικό Σεμινάριο απο τον Σύνδεσμο Σιδηρουργών και Αλουμινοκατασκευαστών του Ν. Ηρακλείου


Ο Σύνδεσμος Σιδηρουργών και Αλουμινοκατασκευαστών του Ν. Ηρακλείου σε συνεργασία με την εταιρεία Θεμέλιο Software πραγματοποίησε την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου2019 Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.Το σεμινάριο περιείχε επίκαιρη θεματολογία η οποία κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των 90 περίπου κατασκευαστών που το παρακολούθησαν. Τα θέματα του σεμιναρίου αφορούσαν τη σήμανση CE, το Σύστημα Ελέγχου Παραγωγής (ΠΟΒΑΣ FPC), το πρόγραμμα εξοικονόμηση κατ ‘οίκον ΙΙ καθώς και το Τεχνικό Εγχειρίδιο Εγκατάστασης κουφωμάτων.Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ κ. Θεόφιλος Παγιάτης και ο Γενικός Γραμματέας κ. Χρήστος Παπαευθυμίου.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κος Κωνσταντίνος Στριλιγκάς καλωσόρισε τις/ τους παρευρισκόμενους συνάδελφους και ευχαρίστησε θερμά όσους βοήθησαν στην διοργάνωση.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ στην σύντομη τοποθέτησή του εξήρε τον ρόλο των κατασκευαστών στην σύγχρονη αγορά λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι η Αιχμή του δόρατος στον κλάδο. Οι ομιλητές Δρ. Στέλιος Λαμπρακόπουλος και Παναγιώτης Γαλατάς ανέλαβαν την παρουσίαση του Συστήματος Ελέγχου Παραγωγής ΠΟΒΑΣ FPC σε συνδυασμό με τη χρήση του λογισμικού παραγωγής & διαχείρισης κουφωμάτων PRΟFIL GOLD, τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει στον σύγχρονο κατασκευαστή καθώς και θέματα σχετικά με τη σήμανση CE και το πρόγραμμα ΕΚΟ II. 


Στη συνέχεια έγινε η πρώτη επίσημη παρουσίαση του Τεχνικού Εγχειριδίου Εγκατάστασης Κουφωμάτων της ΠΟΒΑΣ.
Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να διατυπώσουν τις ερωτήσεις τους καθ’ όλη τη διάρκεια του εκπαιδευτικού σεμιναρίου και να λάβουν απαντήσεις.Για τον Σύνδεσμο
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Στριλιγκάς Κων/νος Γιαννακάκης Στυλιανός
ΠΡΟΣΩΠΑ
Ο ( Καπετάνιος ) Γιώργος Βαρδινογιάννης
Η πρώτη γυναίκα που τραγούδησε σε δίσκο Κρητικής μουσικής
Ο Κωστής Μουδάτσος συναντά Ανθρώπους που ταιριάζουν τα φέσια τους
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Διαβήτης και ψυχολογική περίθαλψη
Θεαματικά τα αποτελέσματα αυτόλογων μισχωτών αγγειούμενων μοσχευμάτων
Νέα δεδομένα στη χειρουργική αντιμετώπιση του καρκίνου του θυρεοειδούς αδένα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ