Λειτουργεί ξανά ο βιολογικός Ασημίου, μετά από χρόνια ταλαιπωρίας των κατοίκων της περιοχής - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Λειτουργεί ξανά ο βιολογικός Ασημίου, μετά από χρόνια ταλαιπωρίας των κατοίκων της περιοχής

Μετά από χρόνια αδράνειας και ταλαιπωρίας των πολιτών, λειτουργεί εδώ και λίγες ημέρες ο βιολογικός του Ασημίου, χάρη στην συστηματική δουλειά της δημοτικής αρχής, που κινήθηκε με ταχύτατους ρυθμούς και κατάφερε να αξιοποιήσει την χρηματοδότηση της περιφέρειας Κρήτης, προκειμένου να επαναλειτουργήσει ο βιολογικός.Πρόκειται για ένα έργο ζωτικής σημασίας, που διασφαλίζει την προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος και αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων του Ασημίου και της ευρύτερης περιοχής.

«Όπως είχαμε δεσμευτεί προεκλογικά, ανταποκρινόμενοι στο δίκαιο αίτημα των κατοίκων του Ασημίου, προχωρήσαμε σε όλες τις αναγκαίες παρεμβάσεις και διασφαλίσαμε την λειτουργία του βιολογικού του Ασημίου, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. 


Ο βιολογικός του Ασημίου ήταν προτεραιότητα για την δημοτική αρχή, που δεν θα μπορούσε παρά να λάβει σοβαρά υπόψη τις διαμαρτυρίες των πολιτών για την απαράδεκτη κατάσταση που είχε διαμορφωθεί τα προηγούμενα χρόνια» τόνισε η αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Κόφινα, αρμόδια για οικονομικά θέματα, Σοφία Χατζάκη – Σφακιανάκη.«Θα εργαστούμε με τον ίδιο τρόπο, ώστε να προχωρήσουν, το επόμενο διάστημα και άλλα σημαντικά έργα που έχει ανάγκη ο Δήμος μας. Θα συνεχίσουμε να κινούμαστε με σοβαρότητα, αφήνοντας στην άκρη τα έργα βιτρίνας και τις προχειρότητες του παρελθόντος» δήλωσε ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Αγίας Βαρβάρας, αρμόδιος για τα τεχνικά έργα, Θοδωρής Σαβουιδάκης.

Post Top Ad

.............