Παράταση ακροάσεων για το μουσικό θέατρο «Ο Εγωιστής Γίγαντας» στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Παράταση ακροάσεων για το μουσικό θέατρο «Ο Εγωιστής Γίγαντας» στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρου Ηρακλείου ανακοινώνει την παράταση των ακροάσεων για τις ανάγκες του έργου «Ο Εγωιστής Γίγαντας» του Oscar Wilde, της νέας παραγωγής του μουσικού θεάτρου του ΠΣΚΗ, έως την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, στις 15:00.Η ακρόαση απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες μονωδούς, ηθοποιούς, χορευτές και performers. Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να είναι απόφοιτοι αντίστοιχων αναγνωρισμένων σχολών ή έχοντες επαρκή εμπειρία στις ζητούμενες καλλιτεχνικές ιδιότητες - δεξιότητες. Θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα γνώσεις μουσικής και δυνατότητα ανάγνωσης παρτιτούρας. Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στην υποκριτική και τον χορό, ενώ ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στο τραγούδι.


Ρόλοι του έργου:
Εγωιστής Γίγαντας (βαρύτονος)
Κορίτσι 1 (υψίφωνος)
Κορίτσι 2 (μεσόφωνος ή δεύτερη υψίφωνος)
Αγόρι 1 (τενόρος)
Αγόρι 2 (βαρύτονος ή δεύτερος τενόρος)
Δέντρο (χορευτής/χορεύτρια)

Η ακρόαση θα γίνει στην Πειραματική Σκηνή του ΠΣΚΗ το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 11:00 – 18:00. Οι ενδιαφερόμενοι που θα έχουν συμπληρώσει επιτυχώς την φόρμα συμμετοχής, θα ειδοποιηθούν με e-mail για την ακριβή ώρα προσέλευσής τους στην ακρόαση.


Θα ζητηθούν:
1. Για το ρόλο του Γίγαντα, δύο τραγούδια και ένας θεατρικός μονόλογος της επιλογής των υποψηφίων.
2. Για το ρόλο του Δένδρου, δύο τραγούδια, ένας θεατρικός μονόλογος και ένα χορευτικό κομμάτι της επιλογής των υποψηφίων. Κατά τη διάρκεια της ακρόασης ενδέχεται να ζητηθεί από τους υποψηφίους και ένας αυτοσχεδιασμός στην κίνηση.
3. Για τους ρόλους των Παιδιών, δύο τραγούδια, ένας θεατρικός μονόλογος και ένα χορευτικό κομμάτι της επιλογής των υποψηφίων.Τα τραγούδια μπορούν να είναι σε ελληνικό ή ξένο στίχο και η παρουσίαση θα γίνει δίχως οργανική συνοδεία. Σε περίπτωση που η οργανική συνοδεία κρίνεται βοηθητική ή απαραίτητη από το συμμετέχοντα, καλείται ο ίδιος να έχει τον δικό του πιανίστα.


Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αντίστοιχη αίτηση που μπορούν να κατεβάσουν από τον σύνδεσμο https://bit.ly/2ZcPuJT και να στείλουν βιογραφικό σημείωμα μαζί με δύο αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες και στοιχεία επικοινωνίας στο auditions@cccc.gr με την ένδειξη «Ακρόαση: 

Ο Εγωιστής Γίγαντας».

Η ακρόαση θα βιντεοσκοπηθεί για αρχειακούς σκοπούς.
«Ο Εγωιστής Γίγαντας» του Oscar Wilde, από το μουσικό θέατρο του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου

· Πρωτότυπη μουσική σύνθεση: Νίκος Ξανθούλης
· Διασκευή κειμένου: Λένα Γεωργιάδου
· Στίχοι: Μαρία Μπουράνη
· Σκηνοθεσία: Άννα Παπαγιαννάκη Διβανή
· Σκηνικά και κοστούμια: Άννα Μαχαιριανάκη
· Κινησιολογική επιμέλεια: Όλια Λυδάκη
· Μουσική διεύθυνση του ορχηστρικού συνόλου επί σκηνής: Ραφαήλ Πυλαρινός

Η παράσταση θα δοθεί τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2020 στην Αίθουσα «Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού».

Παράταση ακροάσεων για το μουσικό θέατρο «Ο Εγωιστής Γίγαντας» στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Post Top Ad

.............