«Μία Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» του Καρόλου Ντίκενς στο Πολύκεντρο νεολαίας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

«Μία Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» του Καρόλου Ντίκενς στο Πολύκεντρο νεολαίας

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ της βιβλιοφιλικής, πολυτελούς έκδοσης
«Μία Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» του Καρόλου Ντίκενς
στο Πολύκεντρο νεολαίας Δ. Η.


Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019, στις 19:00
Οι Εκδόσεις Κουκούτσι, το βιβλιοπωλείο Κίχλη και ο πολυχώρος Πολύκεντρο Νεολαίας του Δ. Η. σας προσκαλούν την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στις 19.00, στην παρουσίαση της βιβλιοφιλικής, πολυτελούς έκδοσης «Μία Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κουκούτσι. Για την έκδοση θα μιλήσει η μεταφράστρια Μαρία Μπλάνα, ενώ αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσουν οι: Αλίκη Ατσαλάκη (ηθοποιός) και Δήμητρα Μαρκοπούλου («Διαβάζω για τους Άλλους», εθελόντρια).


Τη συζήτηση θα συντονίσει η ραδιοφωνική παραγωγός Παρή Στιβακτάκη (στο Κόκκινο). Σας περιμένουμε στον όμορφο χώρο του Πολύκεντρου για να συνομιλήσουμε για την νέα αυτή έκδοση που περιλαμβάνει λεπτομερέστατη εισαγωγή και σημειώσεις καθώς και επιλογή σκίτσων που συνδυάζουν την πρωτότυπη εικονογράφηση με μια νέα, φρέσκια ματιά στο κλασσικό αυτό έργο. 

Η συλλεκτική, βιβλιοφιλική έκδοση αποτέλεσε τη βάση για τη θεατρική μεταφορά του αγαπημένου αυτού έργου στο Θέατρο Διάνα (2ος χρόνος), σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία της ταλαντούχας Κωνσταντίνας Νικολαΐδη (Μία χριστουγεννιάτικη ιστορία Θέατρο ΔΙΑΝΑ) Μία Χριστουγεννιάτικη Ιστορία του Καρόλου Ντίκενς, από τις Εκδόσεις Κουκούτσι : Μετάφραση - Σημειώσεις: Μαρία Σ. Μπλάνα Πρόλογος: Νίκος Παναγόπουλος Σκίτσα: A.C. Michael, John Leech, Τόνια Νικολαΐδη.

«Μία Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» του Καρόλου Ντίκενς
στο Πολύκεντρο νεολαίας

Post Top Ad

.............