Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τις συναυλίες της Ορχήστρας Δωματίου της Βιέννης

Πριν συμπληρωθεί η πρώτη εβδομάδα προπώλησης των εισιτηρίων για τις δυο συναυλίες της πολυβραβευμένης Ορχήστρας Δωματίου της Βιέννης (Wiener KammerOrchester) στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν.


Ένα γεγονός που αποδεικνύει ότι το κοινό της Κρήτης αγκαλιάζει - από την πρώτη κιόλας εκδήλωση - το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου και αδημονεί να παρακολουθήσει από κοντά κορυφαίους καλλιτέχνες σ’ έναν χώρο εξαιρετικών δυνατοτήτων και υποδομών. Σ’ ένα Κέντρο προαγωγής αλλά και παραγωγής πολιτισμού, που δίνει βήμα καλλιτεχνικής έκφρασης σε όλες τις τέχνες και τους πολιτισμούς.

Υπενθυμίζεται ότι η Ορχήστρα Δωματίου της Βιέννης, μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ορχήστρες, θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Κρήτη στις 17 και 18 Δεκεμβρίου, στην Αίθουσα «Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού», παρουσιάζοντας έργα των Wolfgang Amadeus Mozart, Astor Piazzolla και Johann Strauß II.
Σολίστ της συναυλίας θα είναι ο Θεόδωρος Κερκέζος, στο πιάνο συμμετέχει η Έλενα Χριστοδούλου, ενώ τη μουσική διεύθυνση θα έχει ο Μύρων Μιχαηλίδης.
ΠΡΟΣΩΠΑ
Ο Κρητικός Στέλιος Φουσταλιεράκης στον Πειραιά
Σαν τον κεντάς τον έρωτα σε κόκκινο μαντίλι-της Ζωής Δικταίου
“Ο παραμυθάς της Κρήτης” Αριστοφάνης Χουρδάκης
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Κύμα λοιμώξεων του ανωτέρου αναπνευστικού (ιγμορίτιδα – ρινοκολπίτιδα)
Θεαματικά τα αποτελέσματα αυτόλογων μισχωτών αγγειούμενων μοσχευμάτων
Οι διαβητικοί ασθενείς κινδυνεύουν περισσότερο να εμφανίσουν βλάβες

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ