Το “έστρωσε” στα Ανώγεια στην διάρκεια της νύχτας-Εξασθένησαν τα φαινόμενα με το πρώτο φως της ημέρας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Το “έστρωσε” στα Ανώγεια στην διάρκεια της νύχτας-Εξασθένησαν τα φαινόμενα με το πρώτο φως της ημέρας

Για ένα τρίωρο περίπου από τις 11 χθες το βράδυ μέχρι και τις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας η “Ζηνοβία” έφερε το χιόνι εντός των Ανωγείων, χωρίς πάντως τα φαινόμενα να έχουν ιδιαίτερη ένταση. 


Στα Ανώγεια το “έστρωσε”, ο μηχανισμός του Δήμου ήταν σε ετοιμότητα αλλά δεν χρειάστηκε ποτέ να επέμβει, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας χιόνι υπάρχει μόνο στο βουνό και από το ύψος της “Ντελίνας” και πάνω,ενώ η θερμοκρασία είναι στους 4 βαθμούς Κελσίου..


Οι προβλέψεις δεν μιλάνε για χιόνι τις επόμενες ημέρες τουλάχιστον στο υψόμετρο των Ανωγείων, κάτι που θα διευκολύνει τους επισκέπτες που έχουν ήδη κλείσει τις θέσεις του στα καταλύματα του χωριού για να περάσουν εδώ την αλλαγή του χρόνου.Θα απολαύσουν βέβαια τον “λευκό” επισκέπτη στον Ψηλορείτη, καθώς σε μερικά σημεία το χιόνι ξεπερνάει και τα 20 εκατοστά.


Το χιόνι λοιπόν πέρασε και…έφυγε, άφησε όμως τις όμορφες βραδινές εικόνες του όπως σας τις παρουσιάζουμε από την περιοχή του Μετοχιού και του Μεϊντανιού.
Φώτο:Κ.Πασπαράκης-Μανόλης Βρέντζος

Post Top Ad

.............