Παρουσιάζεται το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, το βιβλίο “Στίγμα Θανάτου” του Αλκιβιάδη Σκουλά - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Παρουσιάζεται το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, το βιβλίο “Στίγμα Θανάτου” του Αλκιβιάδη Σκουλά

Οι εκδόσεις “Λυκόφως”σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλκιβιάδη Σκουλά “Στίγμα Θανάτου”, που θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Συλλόγου των Ανωγειανών της Αθήνας, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 6.30 μ.μ στα γραφεία του Συλλόγου στους Αμπελόκηπους ( Οδός Βελεστίνου 18, στάση μετρό Πανόρμου). Για το βιβλίο θα μιλήσει η συγγραφέας και σεναριογράφος Στέλλα Καραμπακάκη και η βραβευμένη μεταφράστρια και συγγραφέας Πόλυ Μοσχοπούλου.


Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ
Η υπόθεση αρχίζει να εκτυλίσσεται όταν ο ιδιοκτήτης ενός μικρού ξενοδοχείου στο Ρόξβιλ των Ηνωμένων Πολιτειών βρίσκεται άγρια δολοφονημένος. Γρήγορα ο επιθεωρητής Τζέικ Φοξ, ο κεντρικός ήρωας του βιβλίου, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο φόνος δεν σχετίζεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών, αλλά με κάτι βαθύτερο και σκοτεινό.
Λίγες ημέρες αργότερα, ένας άντρας χάνει τη ζωή του σε τροχαίο, αλλά τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για προμελετημένο έγκλημα. Καθώς ο Φοξ προσπαθεί να εξιχνιάσει τις δύο υποθέσεις, την κλειστή και φιλήσυχη κοινωνία του Ρόξβιλ συγκλονίζει άλλη μία δολοφονία.
Κι ενώ τα κομμάτια του παζλ που καλείται να συνθέσει ο επιθεωρητής αυξάνονται, καθήκοντα αρχηγού στο τοπικό αστυνομικό τμήμα αναλαμβάνει η Εύα Κρουζ, η οποία ξυπνάει στον Τζέικ Φοξ μνήμες από το παρελθόν.

Και το Ρόξβιλ βυθίζεται στο σκοτάδι του μυστηρίου…


Ο ΑΝΩΓΕΙΑΝΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΚΟΥΛΑΣ
Ο Αλκιβιάδης Σκουλάς με καταγωγή από τ’ Ανώγεια Ρεθύμνου, γεννήθηκε το 1988 στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου και διαμένει. Η αγάπη του για το σκίτσο άνθισε σε ηλικία δύο χρονών, επηρεασμένος καλλιτεχνικά απ’ τον παππού του, λαϊκό ζωγράφο και γλύπτη, Αλκιβιάδη Σκουλά «Γρυλιό».Στην Αθήνα σπούδασε εφαρμοσμένες τέχνες, επιλέγοντας τον κλάδο του 3D Animation και της γραφιστικής. Επίσης, είναι λάτρης του κινηματογράφου, της εικονογράφησης, και στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με τη μουσική, παίζοντας μαντολίνο.
Η λογοτεχνία μπήκε στη ζωή του το 2014, όταν κι άρχισε εντατικά να διαβάζει ιστορικά, αστυνομικά, ψυχολογικά θρίλερ, αλλά και φαντασίας. Τα τελευταία χρόνια δημοσιεύει κριτικές για βιβλία σε προσωπικές του σελίδες, αλλά και σάιτ όπως το proteino.gr. Το “Στίγμα Θανάτου” είναι το πρώτο βιβλίο του που εκδίδεται.

Παρουσιάζεται το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου  στην Αθήνα, το βιβλίο “Στίγμα Θανάτου” του Αλκιβιάδη Σκουλά

Post Top Ad

.............