1ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά των Ακαδημιών απο τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Σύλλογο ΣΠΑΘΑ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

1ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά των Ακαδημιών απο τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Σύλλογο ΣΠΑΘΑ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ

Ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Σύλλογος ΣΠΑΘΑ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης, διοργανώνει το 1ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά των Ακαδημιών του, το Σάββατο 4 Ιανουαρίου και την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020, ώρα 1.30 μ.μ., στο Γήπεδο Κολυμβαρίου του Δήμου Πλατανιά.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος, «ο Α.Π.Σ. ΣΠΑΘΑ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ δραστηριοποιείται στο Δήμο Πλατανιά, κατέχοντας σημαντική θέση στα αθλητικά, πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα του τόπου. Εκτός από την αθλητική Παιδεία που παρέχει στους 100 και πλέον αθλητές των ομάδων του, φροντίζει να πρωτοστατεί στην υλοποίηση δράσεων που αφορούν στην πνευματική καλλιέργεια του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου και στην ανάδειξη των προβλημάτων που απασχολούν την Κοινότητα, στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση των πολιτών και στην εξεύρεση λύσεων.
Στο παραπάνω πλαίσιο εντάσσεται και το συγκεκριμένο Τουρνουά, καθώς έχει στόχο να προβάλλει την αναγκαιότητα της τήρησης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Οι αθλητές του Σωματείου θα κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο, για να στείλουν στους συμπολίτες ένα μήνυμα για τη βελτίωση της κυκλοφοριακής αγωγής και της οδικής συμπεριφοράς μας. Ένα σημαντικό μήνυμα για την Χανιώτικη Κοινότητα, αλλά και για την Κοινότητα όλου του νησιού, που εξακολουθεί κάθε χρόνο να κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις ανάμεσα σ’ εκείνους που θρηνούν θύματα των δρόμων».

Post Top Ad

.............