Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019

Ξεκίνησε η online προπώληση εισιτηρίων για την Ορχήστρα Δωματίου της Βιέννης στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Ξεκίνησε από το μεσημέρι της Παρασκευής 29/11, η online διάθεση εισιτηρίων για τη συναυλία με την Ορχήστρα Δωματίου της Βιέννης, στις 17 και 18 Δεκεμβρίου ‘19, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.


Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα του ΠΣΚΗ (https://bit.ly/2R1RXVz) απ’ όπου και μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επιλέγουν την ημερομηνία της συναυλίας που επιθυμούν, καθώς και την θέση τους και να εκδίδουν άμεσα το εισιτήριό τους. Αξίζει να τονιστεί ότι αυτή η διαδικασία, να προσφέρεται δηλαδή η δυνατότητα στο κοινό να ολοκληρώσει την έκδοση του εισιτηρίου του ηλεκτρονικά, με τον πλέον εύκολο και γρήγορο τρόπο, αποτελεί μια καινοτομία που προσφέρεται για πρώτη φορά στον τόπο μας από το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.


Παράλληλα, από την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, στις 10:00 το πρωί, θα ξεκινήσει και η διάθεση εισιτηρίων από τα σημεία προπώλησης στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου και στο Βιβλιοπωλείο της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης.


Η Ορχήστρα Δωματίου της Βιέννης

Μια από τις κορυφαίες ορχήστρες, στην πρώτη της συναυλία στο ΠΣΚΗ θα παρουσιάσει έργα των Wolfgang Amadeus Mozart, Astor Piazzolla και Johann Strauss II.

Σολίστ: Θεόδωρος Κερκέζος, Έλενα Χριστοδούλου | πιάνο


Μουσική Διεύθυνση: Μύρων Μιχαηλίδης.

Αίθουσα Ανδρέα και Μαρίας Καλοκαιρινού

Ώρα έναρξης 20:00
ΠΡΟΣΩΠΑ
Ο Παντελής Σφηνιάς, ο γιος του κυρ Νίκου του φούρναρη από το Ρέθυμνο
Η πρώτη γυναίκα που τραγούδησε σε δίσκο Κρητικής μουσικής
Ο Κωστής Μουδάτσος συναντά Ανθρώπους που ταιριάζουν τα φέσια τους
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Διαβήτης και ψυχολογική περίθαλψη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Καρκίνος του πρωκτού - τα πρώτα συμπτώματα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ