Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019

Παρουσιάζεται το βιβλίο της Αφροδίτης Φραγκιουδάκη με τίτλο ΤΟ ΠΟΡΤΑΙΤΟ σήμερα Παρασκευή στο Ηράκλειο

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ
«ΤΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ»
της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΦΡΑΓΚΙΑΔΟΥΛΑΚΗ
ΣΤΙΣ 20:00
ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ Δ. Η.
Το νέο κοινωνικό-ιστορικό μυθιστόρημα της Αφροδίτης Φραγκιαδουλάκη, «ΤΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ», που κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Πνοή, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο Ηράκλειο την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019, ώρα 20:00, στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Εύα Πετρουγάκη, φιλόλογος, συγγραφέας & πρόεδρος της λέσχης ανάγνωσης «Έντεχνος Λόγος» Ηρακλείου, η Μάρα Παναγιωτάκη, φιλόλογος & ιστορικός και η Κάκια Ξύδη, εκδότρια-συγγραφέας. Στον συντονισμό και την απαγγελία: η Φωτεινή Φερετζάκη. Στο τραγούδι: ο Σωτήρης Αλεξάκης με την κιθάρα του. Την εκδήλωση στηρίζει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Ιωάννου. Συμμετέχει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου.

Βιογραφικό Η Αφροδίτη Φραγκιαδουλάκη κατάγεται από το Ηράκλειο της Κρήτης όπου ζει με την οικογένειά της. Δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα. Σπούδασε Ιστορία και Αρχαιολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας.


Το 2016 κυκλοφόρησε το πρώτο της μυθιστόρημα «Το Ραντεβού». Η «Κερασία», το δεύτερο βιβλίο της, κυκλοφόρησε το 2017. Πολλά διηγήματα και άρθρα της έχουν δημοσιευτεί στον διαδικτυακό και ημερήσιο τύπο. Διατηρεί ένα δημοφιλές μπλογκ τέχνης, το «afroui • me & myself», ένα λογοτεχνικό ιστολόγιο, το «Ραντεβού με το βιβλίο» και μια καλλιτεχνική στήλη με τίτλο «afrouiσματα» σε βιβλιοφιλική ιστοσελίδα. Έχει γράψει ακόμα μια συλλογή με μικρά ποιήματα και χαϊκού. Το τρίτο μυθιστόρημά της «Το πορτραίτο» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή.
ΠΡΟΣΩΠΑ
Ο Παντελής Σφηνιάς, ο γιος του κυρ Νίκου του φούρναρη από το Ρέθυμνο
Η πρώτη γυναίκα που τραγούδησε σε δίσκο Κρητικής μουσικής
Ο Κωστής Μουδάτσος συναντά Ανθρώπους που ταιριάζουν τα φέσια τους
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Διαβήτης και ψυχολογική περίθαλψη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Νέα δεδομένα στη χειρουργική αντιμετώπιση του καρκίνου του θυρεοειδούς αδένα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ