Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019

Συνεχίζεται το Βιωματικό Εργαστήριο στο,«Δημοσκόπιο» με θέμα : ,«Από την Εκπαίδευση στην Αγορά Εργασίας»

Συνεχίζεται το Βιωματικό Εργαστήριο με θέμα: «Από την Εκπαίδευση στην Αγορά Εργασίας» που διοργανώνει το Δημοτικό κέντρο προώθησης της καινοτομίας, επιχειρηματικότητας και Δομημένου Δημοκρατικού Διαλόγου «ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΟ».


Το επόμενο Βιωματικό Εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου και ακολουθούν ακόμα δύο, την Τετάρτη 11, Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 16:00 – 18:00 στο χώρο του Κέντρου Εκπαίδευσης και Πολιτισμού «ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΟ» του Δήμου Ηρακλείου (Λεωφόρος Ικάρου 66, Νέα Αλικαρνασσός).

Αντικείμενα του εργαστηρίου:
· Αυτογνωσία
· Λήψη απόφασης
· Δεξιότητες δια βίου ανάπτυξης σταδιοδρομίας
· Δεξιότητες πλοήγησης στην αγορά εργασίας
Η οργάνωση του σεμιναρίου είναι αποτέλεσμα συνεργασίας του Δημοτικού κέντρου «ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΟ», της Ομάδας Εθελοντών Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου και του Δρ. Αντωνίου Θεόδωρου, Συμβούλου Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Κέντρου Εκπαιδευτικής Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ. ) Ηρακλείου. Οι δράσεις του κέντρου είναι ενταγμένες στις πολιτικές του Δήμου Ηρακλείου «Ηράκλειο, έξυπνη πόλη» και «Ηράκλειο, η πόλη που μαθαίνει».
Η επιμόρφωση απευθύνεται σε νέες και νέους 25-35 ετών που αναζητούν την πρώτη
τους εργασία, αποφοίτους Λυκείου και πτυχιούχους Α.Ε.Ι. Ο μέγιστος αριθμός των συμμετεχόντων ανέρχεται σε 15 άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Αν υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον θα επαναληφθεί.
Οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης. Για την καλή οργάνωση του εργαστηρίου οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δηλώσουν έγκαιρα με αίτηση στο «ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΟ», (Λ. Ικάρου 66 Ν. Αλικαρνασσός) ή με ηλεκτρονική αίτηση στο σύνδεσμο: https://forms.gle/zQtNrrdLGhb7fwhTA
ΠΡΟΣΩΠΑ
Ο ( Καπετάνιος ) Γιώργος Βαρδινογιάννης
Η πρώτη γυναίκα που τραγούδησε σε δίσκο Κρητικής μουσικής
Ο Κωστής Μουδάτσος συναντά Ανθρώπους που ταιριάζουν τα φέσια τους
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Διαβήτης και ψυχολογική περίθαλψη
Θεαματικά τα αποτελέσματα αυτόλογων μισχωτών αγγειούμενων μοσχευμάτων
Νέα δεδομένα στη χειρουργική αντιμετώπιση του καρκίνου του θυρεοειδούς αδένα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ