Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019

Συνεχίζεται η αποστολή φοιτητικών πακέτων από τον Δήμο Ηρακλείου και το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Συνεχίζεται από τον Δήμο Ηρακλείου και την Αντιδημαρχία Κοινωνικών Υπηρεσιών η ενίσχυση των νέων, που φοιτούν σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ εκτός της πόλης του Ηρακλείου και είναι μέλη οικογενειών με οικονομικά προβλήματα. 


Η δράση ξεκίνησε το 2017, συνεχίστηκε πέρυσι και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει μία ακόμα αποστολή φοιτητικών πακέτων. Συγκεκριμένα, ανά μήνα προετοιμάζονται και αποστέλλονται προσωπικά δέματα σε κάθε φοιτητή - ωφελούμενο της δράσης, μέσω του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ηρακλείου. Τα πακέτα αυτά που περιέχουν τρόφιμα, είδη ατομικής προστασίας και υγιεινής, ετοιμάζονται στους χώρους του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου και αποστέλλονται κάθε μήνα.


Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Ρένα Παπαδάκη υπογραμμίζει ότι «Πρόκειται για μία δράση που προσφέρει ουσιαστική ανάσα στους φοιτητές και στις οικογένειες τους. Ο Δήμος Ηρακλείου συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα τους ανθρώπους που δοκιμάζονται έχοντας πολύτιμους αρωγούς τόσο το ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου, όσο και την «Γενική Ταχυδρομική», τους οποίους και ευχαριστούμε».


Στο μεταξύ η Επιτροπή Διαχείρισης του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου ενέκρινε 30 οικογένειες νέων δικαιούχων και τις επόμενες ημέρες ξεκινά η διανομή τροφίμων διάρκειας 3 μηνών.
ΠΡΟΣΩΠΑ
Ο Κρητικός Στέλιος Φουσταλιεράκης στον Πειραιά
Σαν τον κεντάς τον έρωτα σε κόκκινο μαντίλι-της Ζωής Δικταίου
“Ο παραμυθάς της Κρήτης” Αριστοφάνης Χουρδάκης
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Κύμα λοιμώξεων του ανωτέρου αναπνευστικού (ιγμορίτιδα – ρινοκολπίτιδα)
Θεαματικά τα αποτελέσματα αυτόλογων μισχωτών αγγειούμενων μοσχευμάτων
Οι διαβητικοί ασθενείς κινδυνεύουν περισσότερο να εμφανίσουν βλάβες

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ