Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019

Συνάντηση Νίκου Ηγουμενίδη με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιο Βοργιά

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιο Βοργιά πραγματοποίησε μέσα στο Σαββατοκύριακο ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πολιτικό γραφείο του Νίκου Ηγουμενίδη στο Ηράκλειο και με επίκεντρο την υπεράσπιση της θέσης των εργαζομένων σε μια περίοδο που κατακτήσεις στο εργασιακό χώρο της προηγούμενης περιόδου βρίσκονται στο στόχαστρο της σημερινής Κυβέρνησης.


Ανάμεσα στα θέματα που τέθηκαν στο τραπέζι της συνάντησης των κ.κ. Ηγουμενίδη-Βοργιά ήταν τα ζητήματα που αφορούν τα εργατικά ατυχήματα, η αντιμετώπιση της ανασφάλιστης εργασίας, καθώς και πτυχές του Ασφαλιστικού.

Σημειώνεται ότι η συνάντηση πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονων αντεργατικών μέτρων από την παρούσα Κυβέρνηση, όπως μεταξύ αλλων η κατάργηση της αιτιολογημένης απόλυσης, οι αντεργατικές διατάξεις του αναπτυξιακού νομοσχεδίου που έφερε η Νέα Δημοκρατία στη Βουλή, η απουσία λήψης ουσιαστικών μέτρων για τους εργαζόμενους της Thomas Cook, η αυταρχική απόφαση ενάντια στο ΚΕΘΕΑ και τους εργαζόμενους του κ.ά. – δηλαδή μέτρων που αφορούν άμεσα και  τους εργαζόμενους στο Ηράκλειο. Οι κ.κ. Ηγουμενίδης και Βοργιάς συμφώνησαν στην ανάγκη εντατικοποίησης του αγώνα και της συνεργασίας ενάντια σε όλες τις πολιτικές που ασκούνται και μεθοδεύονται ενάντια στα συμφέροντα των εργαζομένων.
ΠΡΟΣΩΠΑ
Η Δέσποινα Πλατανάκη η γυναίκα μπαρμπέρης απο τον Άγιο Νικόλαο
Η καλλιτέχνης Ελένη Περινού ζει στην δικιά της Ιθάκη στο Μαριδάτι του Παλαίκαστρου Δ. Σητείας
Γαύδος - Νίκος Λουγιάκης, στο τσιγαριαστό η «μαγκιά» είναι να μη βάλεις νερό
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Νέα δεδομένα στην αφαίρεση του καταρράκτη - του Βασιλείου Κοζομπόλη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Καρκίνος του πρωκτού - τα πρώτα συμπτώματα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ