Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019

Ο Υπουργός Ναυτιλίας στην έναρξη των εργασιών της 31ης Συνόδου της Συνέλευσης του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ)

Ομιλία ΥΝΑΝΠ κ. Γιάννη Πλακιωτάκη στην ολομέλεια του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού ΙΜΟ

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, θα συμμετάσχει την 25.11.2019 στην έναρξη των εργασιών της 31ης Συνόδου της Συνέλευσης του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ), που θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του Οργανισμού στο Λονδίνο μεταξύ 25.11.2019 και 4.12.2019.


Ο Υπουργός θα απευθύνει χαιρετισμό στην Ολομέλεια της Συνέλευσης.
Παράλληλα, θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με το Γενικό Γραμματέα του ΙΜΟ, κ. Kitack – Lim (Ν. Κορέα), καθώς και με ομολόγους του Υπουργούς της Ιαπωνίας κ. Nobuhide Minorikawa, τον Υφυπουργό Μεταφορών της Λ. Δ. Κίνας, κ. Liu Xiaoming, την Υπουργό Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης της Γεωργίας κα Natela Turnava και το Διευθυντή Λιμένων και Ακτών της Βραζιλίας, Αντιναύαρχο του βραζιλιανού ΠΝ Roberto da Cunha.

Στο πλαίσιο της Συνέλευσης, θα πραγματοποιηθούν, την Παρασκευή 29.11.2019, οι εκλογές για την ανάδειξη των 40 μελών του Συμβουλίου του ΙΜΟ, μεταξύ των 174 μελών του Οργανισμού, για τη διετία 2020-2021. Η Ελλάδα είναι υποψήφια για την πρώτη Κατηγορία, στην οποία εκπροσωπούνται οι χώρες με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την παροχή διεθνών υπηρεσιών θαλασσίων μεταφορών
ΠΡΟΣΩΠΑ
Ο Παντελής Σφηνιάς, ο γιος του κυρ Νίκου του φούρναρη από το Ρέθυμνο
Η πρώτη γυναίκα που τραγούδησε σε δίσκο Κρητικής μουσικής
Ο Κωστής Μουδάτσος συναντά Ανθρώπους που ταιριάζουν τα φέσια τους
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Διαβήτης και ψυχολογική περίθαλψη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Καρκίνος του πρωκτού - τα πρώτα συμπτώματα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ