Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019

Παρουσιάζεται το έργο του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΥΔΩΝΑΚΗ, «ΗΜΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 1», ΚΥΚΛΟΣ Β’

Παρουσιάζεται το έργο του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΥΔΩΝΑΚΗ, «ΗΜΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 1», ΚΥΚΛΟΣ Β’, επιμέλεια Ελένη Φαραγκουλιτάκη, Ομάδα Εθελοντών Πολιτισμού Δήμου Ηρακλείου, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, στις 19:30, στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Ο Χάρης Κυδωνάκης. ( dirtyharrry ) που μεγάλωσε στο Ρέθυμνο και σπούδασε Αρχιτεκτονική στη Θεσσαλονίκη. Με τη φωτογραφία ασχολείται απ' το 1997, όμως πιο συνειδητά από το 2008 και μετά. Έχει συμμετάσχει σε διάφορα περιοδικά κι εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχει φτιάξει το 'dirty blog' κι από το 2015 είναι μέλος της ομάδας UP photographers (πρώην IN-PUBLIC). 


Σε έντυπη μορφή έχουν κυκλοφορήσει : • 'I hate Sundays' , με Κυριακάτικες φωτογραφίες (2010-2017), εκδότης Void, 2017 • 'Warn'd in Vain' , μια ιστορία παράλληλη με την Αργοναυτική Εκστρατεία, με φωτογραφίες από τη Νέα Υόρκη (2014-2017) , αυτο-έκδοση, 2018 • 'Back to Nowhere' , μια ιστορία εμπνευσμένη από το μύθο του Μινώταυρου, με φωτογραφίες από την Κρήτη (2009-2017), αυτο-έκδοση, 2018
ΠΡΟΣΩΠΑ
Ο Παντελής Σφηνιάς, ο γιος του κυρ Νίκου του φούρναρη από το Ρέθυμνο
Η πρώτη γυναίκα που τραγούδησε σε δίσκο Κρητικής μουσικής
Ο Κωστής Μουδάτσος συναντά Ανθρώπους που ταιριάζουν τα φέσια τους
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Διαβήτης και ψυχολογική περίθαλψη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Καρκίνος του πρωκτού - τα πρώτα συμπτώματα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ