Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2019

Η 12η Πανελλήνια Συνάντηση Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης στο Ηράκλειο με θέμα: ,«Πρόληψη: Επιστήμη και Τέχνη της Ζωής»

Η 12η Πανελλήνια Συνάντηση Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης με θέμα: «Πρόληψη: Επιστήμη και Τέχνη της Ζωής» θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο από την Τετάρτη 6 έως το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019. 


Πρόκειται για μία Πανελλήνια Συνάντηση Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης, που πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια σε διαφορετική πόλη, όπου ανταλλάσσονται καλές πρακτικές, απόψεις, προβληματισμοί και εξελίξεις από το πεδίο της πρόληψης των εξαρτήσεων, με στόχο τη συνδιαμόρφωση του επόμενου εξελικτικού της επίπεδου, μέσα από διαδικασίες ανανέωσης, έμπνευσης, νέων οραμάτων, αλλά και παραγωγής επιστημονικού λόγου και γνώσης.


Το ΚΕΣΑΝ - Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας, που λειτουργεί σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ στο Ηράκλειο σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Δίκτυο διοργανώνουν ξανά στο Ηράκλειο, μετά από 19 χρόνια, την συνάντηση αυτή.

60 και πλέον Φορείς από κάθε γωνιά και Ελλάδας και την Κύπρο και τουλάχιστον 230 επαγγελματίες, συνεργάτες και εθελοντές της πρόληψης, θα συναντηθούν στο Ηράκλειο και μέσα από συλλογικές διεργασίες έχουν ως στόχο να αναδείξουν την Πρόληψη ως ένα διακριτό Επιστημονικό πεδίο αλλά και ως Τέχνη, που υπηρετεί τον Άνθρωπο και προάγει το ευ ζην.


Περισσότερες πληροφορίες στο link: https://diktyoorg.wordpress.com/12h_panellhnia_synanthsh/
ΠΡΟΣΩΠΑ
Η Δέσποινα Πλατανάκη η γυναίκα μπαρμπέρης απο τον Άγιο Νικόλαο
Η καλλιτέχνης Ελένη Περινού ζει στην δικιά της Ιθάκη στο Μαριδάτι του Παλαίκαστρου Δ. Σητείας
Γαύδος - Νίκος Λουγιάκης, στο τσιγαριαστό η «μαγκιά» είναι να μη βάλεις νερό
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Νέα δεδομένα στην αφαίρεση του καταρράκτη - του Βασιλείου Κοζομπόλη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Καρκίνος του πρωκτού - τα πρώτα συμπτώματα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ