Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019

H TP-Link διοργανώνει σεμινάρια τεχνικής κατάρτισης για επαγγελματίες στο Ηράκλειο, Κρήτης

Αθήνα, 17 Οκτωβρίου 2019. H TP-Link, παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή προϊόντων δικτύωσης και υψηλής τεχνολογίας, διοργανώνει 26, 27, και 28 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο, Κρήτης, τα πιστοποιήσιμα διαδραστικά εργαστηριακά σεμινάρια, τεχνικής κατάρτισης, για επαγγελματίες με την επωνυμία TPNT-TP-Link Network Training για 3 διαθέσιμες ημερομηνίες. Σκοπός των σεμιναρίων είναι να ενημερωθούν αλλά και να βιώσουν οι συμμετέχοντες, τις δυνατότητες που προσφέρουν οι επαγγελματικές λύσεις της TP-Link.


Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετέχουν επαγγελματίες για να εκπαιδευτούν, να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους και την τεχνική κατάρτιση τους πάνω στις βασικές λύσεις Pro-Networking της TP-Link. Τα εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας θα παρουσιάσουν στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου επαγγελματικές τεχνολογικές λύσεις για επιχειρήσεις. Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα προϊόντα της εταιρείας και να συζητήσουν με τους συμμετέχοντες για τις τεχνολογικές ανάγκες της επιχείρησής τους, προτείνοντας το κατάλληλο προϊόν της TP-Link σε κάθε περίπτωση.
Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι οι κ.κ. Σταμάτης Ηλιού, Senior B2B Sales Executive, Ελλάδας και Κύπρου και Κώστας Βαλούρδος, Senior Technical Support Engineer, Ελλάδας και Κύπρου.
Το σεμινάριο θα είναι μία πρακτική και διαδραστική εμπειρία, επαγγελματικών λύσεων δικτύωσης και απευθύνεται σε στελέχη και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον σχεδιασμό, την υλοποίηση/εγκατάσταση και συντήρηση τεχνολογικών έργων σε επιχειρήσεις.
----------------------------------------

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το TPNT-TP-Link Network Training: https://www.tp-link.com/gr/press/news/1827
ΠΡΟΣΩΠΑ
Ο ( Καπετάνιος ) Γιώργος Βαρδινογιάννης
Η πρώτη γυναίκα που τραγούδησε σε δίσκο Κρητικής μουσικής
Ο Κωστής Μουδάτσος συναντά Ανθρώπους που ταιριάζουν τα φέσια τους
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Διαβήτης και ψυχολογική περίθαλψη
Θεαματικά τα αποτελέσματα αυτόλογων μισχωτών αγγειούμενων μοσχευμάτων
Νέα δεδομένα στη χειρουργική αντιμετώπιση του καρκίνου του θυρεοειδούς αδένα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ