Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019

Με ένα ακόμα διεθνές βραβείο τιμήθηκε η Chnaris H.M.D.C.

Με ένα ακόμα διεθνές βραβείο, το Seven Stars Commitment to Excellence in Hotel Management  Consulting Services, τιμήθηκε η Chnaris H.M.D.C. σε μια λαμπερή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Ecali Club στη λίμνη της Βουλιαγμένης στην Αθήνα, με καλεσμένους κορυφαία στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας απ’ όλο τον κόσμο.Πρόκειται για ένα μοναδικό βραβείο, το οποίο δεν επαναλαμβάνεται, αλλά απονέμεται μόνο μια φορά στην καριέρα ενός στελέχους της τουριστικής αγοράς. Μαζί με το βραβείο, ο Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της Chnaris H.M.D.C. Ζαχαρίας Α. Χνάρης παρέλαβε από την Ακαδημία των Βραβείων και ένα αντιπροσωπευτικό, συλλεκτικό ρολόι, ενώ η Έβελυν Σπύρου, PR & Online Sales της Chnaris H.M.D.C., το Pantheon Ring.
Με τα «Όσκαρ της πολυτέλειας» όπως χαρακτηριστικά παρομοιάζονται τα βραβεία, τιμήθηκαν προσωπικότητες και επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων από περισσότερες από 16 χώρες, που όλες έχουν κοινό παρονομαστή την παροχή υπηρεσιών άριστου επιπέδου στους πελάτες τους.


Σε δήλωσή του ο Γενικός Δ/ντης και Ιδρυτής της Chnaris Hotel ManagementDevelopment & Consulting S.Aκ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης, τόνισε: «Ένα ακόμα βραβείο, μια ακόμα αναγνώριση των προσπαθειών, μια ακόμα ευκαιρία να προβάλλουμε τη χώρα μας διεθνώς. Σαφώς και με γεμίζει χαρά και ικανοποίηση, αλλά παράλληλα μου δημιουργεί και εντονότερα συναισθήματα ευθύνης για την επόμενη μέρα.
Θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω τους διοργανωτές των βραβείων για την τιμή, όπως επίσης και τους συνεργάτες μου, που όλα αυτά τα χρόνια ενστερνίζονται τα όνειρά μου και συμβάλλουν στο να ακολουθούμε μια επιτυχημένη πορεία».
ΠΡΟΣΩΠΑ
Ο Παντελής Σφηνιάς, ο γιος του κυρ Νίκου του φούρναρη από το Ρέθυμνο
Η πρώτη γυναίκα που τραγούδησε σε δίσκο Κρητικής μουσικής
Ο Κωστής Μουδάτσος συναντά Ανθρώπους που ταιριάζουν τα φέσια τους
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Διαβήτης και ψυχολογική περίθαλψη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Καρκίνος του πρωκτού - τα πρώτα συμπτώματα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ