Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2019

Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, για την έλλειψη εκπαιδευτικού προσωπικού στο Γυμνάσιο Γέργερης

Την παρέμβαση του περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη, προκειμένου να δοθεί λύση στο σοβαρό πρόβλημα της έλλειψης εκπαιδευτικών στο Γυμνάσιο Γέργερης, που από την αρχή της σχολικής χρονιάς διαθέτει μόλις έναν εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής (!), ζήτησαν ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ρούβα, Στέλιος Σηφάκης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, Μανώλης Προκοπάκης, ο διευθυντής του Γυμνασίου, Κωνσταντίνος Νιθαυριανάκης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, Κωνσταντίνος Μουζουράκης.
Είχε προηγηθεί ενημερωτική συνάντηση στο Γυμνάσιο Γέργερης, με την συμμετοχή γονέων, που εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.«Είναι άδικο για τα παιδιά της Γέργερης να χάνουν πολύτιμες διδακτικές ώρες και να μένουν πίσω στα μαθήματά τους. Παρακαλούμε κ. περιφερειάρχη, να βοηθήσετε από την πλευρά σας, ώστε να στελεχωθεί το Γυμνάσιο με το απαραίτητο εκπαιδευτικό προσωπικό» τόνισε ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ρούβα, Στέλιος Σηφάκης.

Ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, δεσμεύθηκε ότι θα επικοινωνήσει άμεσα με το υπουργείο Παιδείας και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να δοθεί λύση.

ΠΡΟΣΩΠΑ
Η Δέσποινα Πλατανάκη η γυναίκα μπαρμπέρης απο τον Άγιο Νικόλαο
Η καλλιτέχνης Ελένη Περινού ζει στην δικιά της Ιθάκη στο Μαριδάτι του Παλαίκαστρου Δ. Σητείας
Γαύδος - Νίκος Λουγιάκης, στο τσιγαριαστό η «μαγκιά» είναι να μη βάλεις νερό
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Νέα δεδομένα στην αφαίρεση του καταρράκτη - του Βασιλείου Κοζομπόλη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Καρκίνος του πρωκτού - τα πρώτα συμπτώματα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ