Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2019

Ευχαριστήριο του πρώην Προέδρου ΔΕΥΑΜ κυρίου Φίλλιπου Σαββάκη

Με τον ορισμό της νέας διοίκησης της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μαλεβιζίου, θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια όλες και όλους τους συνεργάτες μου στη Δ.Ε.Υ.Α.Μ. που επί εννέα χρόνια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την υλοποίηση του αναπτυξιακού μας οράματος.


Κατάφεραν πολλά. Μπορεί να υστερούσαν στον αριθμό λόγω των μνημονιακών συνθηκών μέσα στις οποίες επιχειρούσαμε, υπερτερούσαν όμως σε ψυχή, σε πάθος, σε κουράγιο, σε δύναμη. Και πραγματικά, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο αν δεν είχαν δώσει το 100% της ενέργειάς τους. Τους αξίζει ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, μέσα από την καρδιά μου! Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω το προσωπικό των υπηρεσιών του Δήμου Μαλεβιζίου, όλους τους συνεργάτες μου στα Διοικητικά Συμβούλια της Δ.Ε.Υ.Α.Μ., τους συναδέλφους στη Δημοτική Αρχή και φυσικά, τον Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη για την εμπιστοσύνη με την οποία περιέλαβε το πρόσωπό μου.

Στο νέο Πρόεδρο και το νέο Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. εύχομαι καλή θητεία, υγεία και δύναμη για να συνεχίσουν με το ίδιο σθένος την αναπτυξιακή πολιτική που καθιέρωσε τη Δ.Ε.Υ.Α.Μ. ως υπηρεσία – μοντέλο όχι μόνο στην Κρήτη, αλλά σε εθνικό επίπεδο. Μπορεί μέχρι σήμερα να μην έχει ζητηθεί από τη νέα Δημοτική Αρχή η παραμικρή ενημέρωση για όσα βρίσκονται σε εξέλιξη – κάτι που είθισται όταν αλλάζει μια διοίκηση για να υπάρχει ομαλότητα και συνέχεια σε κάθε οργανισμό – σκοπεύω όμως να σταθώ αρωγός με την όποια εμπειρία έχω αποκομίσει και με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον του Μαλεβιζίου και των κατοίκων του.


Φίλιππος Σαββάκης
Δημοτικός Σύμβουλος Μαλεβιζίου
Πρώην Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Μ.
ΠΡΟΣΩΠΑ
Ήθελα να μούνα γιατρός ώσαν το Γιαμαλάκη
Ακροστιχίδα του Οκτώβρη - του Κωστή Λαγουδιανάκη
Ο τυροκόμος Παύλος Παλιεράκης και το κατάστημα Έγγαλο στην Αθήνα απο το 1968
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Νέα δεδομένα στην αφαίρεση του καταρράκτη - του Βασιλείου Κοζομπόλη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Καρκίνος του πρωκτού - τα πρώτα συμπτώματα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ