Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019

Με το Διευθυντή ε.τ. της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Γιώργο – Σταύρο Κρεμλή συναντήθηκε στις Βρυξέλλες ο Μενέλαος Μποκέας

Βιώσιμη ανάπτυξη στην τοπική αυτοδιοίκηση, πολιτικές και διοικητικές προκλήσεις, κυκλική οικονομία και νησιωτικότητα είναι μερικές μόνο θεματικές απο την πλούσια ατζέντα συζητήσεων στις Βρυξέλλες, όπου συμμετέχει ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας. Ο ίδιος βρίσκεται στις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Περιφερειών και Πόλεων 2019, συμμετέχοντας στα θεματικά εργαστήρια που διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης.


Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου συναντήθηκε με τον Διευθυντή ε.τ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Γιώργο – Σταύρο Κρεμλή. Σε δηλώσεις του ο Μενέλαος Μποκέας ανέφερε: “Κυκλική οικονομία, διαλογή στην πηγή, πράσινα σημεία, προστασία περιβάλλοντος, βιώσιμη ανάπτυξη, διαχείριση υδάτινων πόρων, ενέργεια, τουρισμός. 


Με τον κ. Κρεμλή είχαμε ένα γόνιμο διάλογο γύρω από τις σημαντικές προκλήσεις για το Μαλεβίζι. Μέλημά μας το Μαλεβίζι να μπει σε τροχιά εκσυγχρονισμού, σχεδιάζοντας στρατηγικά και επενδύοντας σε αναπτυξιακές προοπτικές, που ενισχύουν την τοπική οικονομία με τρόπο βιώσιμο και κοινωνικά επωφελή”.
Τον Μενέλαο Μποκέα συνοδεύει στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος της ΜΑΕΔΗΜ Γιάννης Μαρής.
ΠΡΟΣΩΠΑ
Το ρακοκάζανο του Λεωνίδα στο Αλάγνι του δήμου Αρχανών Αστρουσίων
Ακροστιχίδα του Οκτώβρη - του Κωστή Λαγουδιανάκη
Ο λυγμός του Έρωτα - του Κωστή Μουδάτσου
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Νέα δεδομένα στην αφαίρεση του καταρράκτη - του Βασιλείου Κοζομπόλη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Καρκίνος του πρωκτού - τα πρώτα συμπτώματα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ