Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2019

Στη γιορτή των ΚΕΚΟΙΦ – ΑΠΗ ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός


Στην γιορτή των ΚΕΚΟΙΦ – ΑΠΗ, την οποία διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής στο δημοτικό κατάστημα ΜΑΡΙΝΑ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, παρευρέθηκε το πρωί της Τρίτης 1ης Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.


Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από την αρμόδια Αντιδήμαρχο Ρένα Παπαδάκη και τον Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού Γιώργο Σισαμάκη είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει σε εγκάρδιο κλίμα με τα μέλη των ΚΕΚΟΙΦ – ΑΠΗ, να τους ευχηθεί χρόνια πολλά αλλά και να ενημερωθεί για τα προβλήματα και τα αιτήματά τους.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος τόνισε μεταξύ άλλων: «Η Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων είναι απλώς μια υπενθύμιση του καθήκοντος που έχουμε ως κοινωνία απέναντι σε εκείνους οι οποίοι ήδη έχουν μας έχουν προσφέρει τόσα πολλά.


Έχουμε τονίσει πολλές φορές ότι βασικός στόχος της κοινωνικής πολιτικής μας είναι ουδείς κάτοικος αυτής της πόλης να νιώθει μόνος του. Για αυτό ως Δήμος Ηρακλείου θα είμαστε πάντα δίπλα σας, με δομές και δράσεις που σας δίνουν την ευκαιρία να παραμείνετε ενεργοί και δημιουργικοί, καθώς και με οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε».


Χαιρετισμό απηύθυνε και η κ. Παπαδάκη.
Η εκδήλωση έκλεισε με ζωντανή μουσική από τον Βαγγέλη Σαμαράκη.
ΠΡΟΣΩΠΑ
Η Δέσποινα Πλατανάκη η γυναίκα μπαρμπέρης απο τον Άγιο Νικόλαο
Η καλλιτέχνης Ελένη Περινού ζει στην δικιά της Ιθάκη στο Μαριδάτι του Παλαίκαστρου Δ. Σητείας
Γαύδος - Νίκος Λουγιάκης, στο τσιγαριαστό η «μαγκιά» είναι να μη βάλεις νερό
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Νέα δεδομένα στην αφαίρεση του καταρράκτη - του Βασιλείου Κοζομπόλη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Καρκίνος του πρωκτού - τα πρώτα συμπτώματα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ