Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΤΟΥΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΑΝΘΟΥΣ

250γρ ρύζι καρολίνα
1 μεγάλο κρεμμύδι
3 ντομάτες γινωμένες
3 κολοκύθια
1 ματσάκι δυόσμο
Αλάτι πιπέρι
30 κολοκυθοανθοί



Σε ένα μπολ ετοιμάζουμε τη γέμιση
Ξύνουμε τα λαχανικά προσθέτουμε το μισό λάδι, το ρύζι, τον δυόσμο και το αλατοπίπερο
Με ένα κουταλάκι του γλυκού γεμίζουμε τους ανθούς. Βάζουμε περίπου μισό κουταλάκι γέμιση στον καθένα.. Τους βάζουμε σε μια μικρή κατσαρόλα σε στρώσεις.
Ρίχνουμε το υπόλοιπο λάδι και νερό να τους σκεπάζει. Τοποθετούμε ένα πιάτο επάνω τους για να τους κρατάει σταθερούς όσο ψήνονται . Ψήνουμε περίπου για 20 λεπτά στην αρχή σε δυνατή φωτιά και μόλις πάρουν βράση χαμηλώνουμε.


Βιβή Καλαϊτζάκη





ΠΗΓΗ: http://www.rethymnoguide.gr/
ΠΡΟΣΩΠΑ
Η Δέσποινα Πλατανάκη η γυναίκα μπαρμπέρης απο τον Άγιο Νικόλαο
Η καλλιτέχνης Ελένη Περινού ζει στην δικιά της Ιθάκη στο Μαριδάτι του Παλαίκαστρου Δ. Σητείας
Γαύδος - Νίκος Λουγιάκης, στο τσιγαριαστό η «μαγκιά» είναι να μη βάλεις νερό
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Νέα δεδομένα στην αφαίρεση του καταρράκτη - του Βασιλείου Κοζομπόλη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Καρκίνος του πρωκτού - τα πρώτα συμπτώματα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ