Οργανωτικές διευκρινήσεις για τη διεξαγωγή του 3ου Δρόμου για την Υγεία αύριο Κυριακή 13 Οκτωβρίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Οργανωτικές διευκρινήσεις για τη διεξαγωγή του 3ου Δρόμου για την Υγεία αύριο Κυριακή 13 Οκτωβρίου

Η Ένωση Εργαζομένων Βενιζελείου Γ.Ν, στα πλαίσια της διοργάνωσης του 3ου Δρόμου για την Υγεία, νοιώθει την υποχρέωση να ενημερώσει τους ποδηλάτες αλλά και όλο τον κόσμο που θα τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση, τα εξής:
Έναρξη εκδηλώσεων στον χώρο του Καράβολα : 09:30 π.μ

– Ο 3Ος Δρόμος για την Υγεία δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα, καθώς αποτελεί μέρος μιας συλλογικής δράσης αγωγής Υγείας και υιοθέτησης ενός υγιεινού τρόπου ζωής.
– Από οργανωτικής πλευράς έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την ασφαλή και  επιτυχημένη έκβαση της όλης εκδήλωσης.
– Οι ποδηλάτες θα ακολουθήσουν τη διαδρομή Καράβολας – Μίνωος – ΕΟΚ – Βασιλείου Σμπώκου – Λ.Κνωσσού – Βενιζέλειο Γ.Ν.
– Για τον ποδηλατικό περίπατο απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η συμπλήρωση της υπεύθυνης δήλωσης συμμετοχής. Για τους ανήλικους αθλητές κρίνεται απαραίτητη η γονική συναίνεση.
– Σε όσους θα διατεθούν ποδήλατα για τη συμμετοχή στην ποδηλατοδρομία θα αποσταλεί πρωτίστως e-mail ή θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά.
– Με την χρήση του WebApp Δρόμος για την Υγεία θα γίνει η κλήρωση δώρων την ημέρα της εκδήλωσης. Τα ποδήλατα θα κληρωθούν στο χώρο του Βενιζελείου κατά τον τερματισμό.
– Η διαδικασία της κλήρωσης θα ανακοινωθεί μετά τον τερματισμό του ποδηλατικού περίπατου.
– Όλοι οι συμμετέχοντες στον ποδηλατικό περίπατο φέρουν δικά τους κράνη.
– Οι παράλληλες εκδηλώσεις όπως η Αιμοδοσία, η δωρεά Μυελού των Οστών, η διαδραστική ενημέρωση στα περίπτερα και οι χορευτικές και δυναμικές επιδείξεις, θα συνεχιστούν παράλληλα με τον ποδηλατικό περίπατο και μέχρι το πέρας τον εκδηλώσεων στις 14.00 το μεσημέρι της Κυριακής.
Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε όλους για μία ασφαλή και γεμάτη υγεία διοργάνωση!!!

Post Top Ad

.............