Συνεργασία ανάμεσα στην Eyewide και το Επιμελητήριο Hρακλείου για την πλατφόρμα CRETACOM - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Συνεργασία ανάμεσα στην Eyewide και το Επιμελητήριο Hρακλείου για την πλατφόρμα CRETACOM

Στην Eyewide Digital Marketing Agency εμπιστεύτηκε το Επιμελητήριο Ηρακλείου τη δημιουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας CRETACOM (www.cretacom.gr) αλλά και την διαφημιστική προβολή της σε Google και Facebook. Η ονοματοδοσία και η δημιουργία λογοτύπου έγινε σε συνεργασία με την εταιρεία SPIR.TO.
To CRETACOM είναι ένας online οδηγός των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο Νομό Ηρακλείου και αποτελεί μια πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου για τη δωρεάν προβολή των επιχειρήσεων μελών του.


Η Eyewide σχεδίασε και υλοποίησε την πλατφόρμα η οποία δίνει τη δυνατότητα σε κάθε εγγεγραμμένη επιχείρηση να διαμορφώσει το προφίλ της προσθέτοντας πληροφορίες για το αντικείμενο και τα προϊόντα της, φωτογραφίες, διεύθυνση και στοιχεία επικοινωνίας, social media, ωράριο λειτουργίας κ.ά. Οι επιχειρήσεις καταχωρούνται σε 5 διαφορετικές κατηγορίες (Εμπόριο, Μεταποίηση, Υπηρεσίες, Τουρισμός, Εξαγωγές) ανάλογα με το αντικείμενο στο οποίο δραστηριοποιούνται. Tαυτόχρονα, οι χρήστες μπορούν εύκολα να αναζητήσουν τις επιχειρήσεις ανά κατηγορία, να ενημερωθούν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να επικοινωνήσουν με τους εκπροσώπους τους.

Ήδη στην πλατφόρμα έχουν καταχωρηθεί περισσότερες από 2.000 επιχειρήσεις, ενώ η online κοινότητα αναπτύσσεται συνεχώς. Για τις ανάγκες προβολής και γνωστοποίησης της πλατφόρμας, η Eyewide ανέλαβε και το Performance Marketing της CRETACOM, λανσάροντας ειδικά σχεδιασμένες καμπάνιες στα Google Ads (Display, Search) και Facebook Ads (Traffic, Brand Awareness), οι οποίες έχουν σκοπό να προσελκύσουν τόσο τις επιχειρήσεις, όσο και το καταναλωτικό κοινό του νομού Ηρακλείου.


Eyewide Digital Marketing
Η Eyewide Digital Marketing δραστηριοποιείται από το 2008 στον χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ, με ειδίκευση στον χώρο του τουρισμού. Προσφέρει όλο το φάσμα υπηρεσιών digital marketing (web design & development, google ads, social media marketing, SEO), ενώ αναλαμβάνει και τις online πωλήσεις ξενοδοχείων. Είναι μέλος του ΣΕΤΕ και Premier Google Partner.

Post Top Ad

.............