Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2019

Σήμερα Σάββατο η θεατρική παράσταση «ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ» αύριο Σάββατο στο Ηράκλειο

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ» ΣΑΒΒΑΤΟ 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 στις 21:00 στο ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ» Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019» 

Ο Ζήκος είναι επαρχιώτης από το Καρπενήσι που δουλεύει υπάλληλος στο μπακάλικο του Παντελή και είναι ερωτευμένος με την όμορφη Φιφίκα, η οποία θέλοντας να παίξει μαζί του, προσποιείται ότι ανταποκρίνεται, ενώ αγαπάει τον Κιτσάρα. Ο Παντελής αν και προχωρημένης ηλικίας θέλει για λογαριασμό του τη νεαρή φίλη της Φιφίκας, Λίτσα. Ο Ζήκος τον κοροϊδεύει για την επιλογή του, αλλά αυτός δεν πτοείται. Προχωρεί στους αρραβώνες, σε συνεννόηση με τον πατέρα της Λίτσας και ερήμην της ίδιας. Ο Παντελής με τον πατέρα της Λίτσας αποφασίζουν να ανακοινώσουν στη Λίτσα την ημέρα των γενεθλίων της ότι ο Παντελής και εκείνη θα αρραβωνιαστούν. 
Η συνέχεια στη σκηνή ….


Κείμενο: Ντίνος Κατσουρίδης
Διασκευή: θεατρική ομάδα
Σκηνοθεσία: Μανώλης Ζερβάκης
Χορογραφία΅: Καλλιόπη Αντωνακάκη
Ήχος-μουσική : Γιώργος Πεδιαδιτάκης
Τεχνική επιμέλεια: Γιώργος Πεδιαδιτάκης
Σκηνικά: Γεώργιος Φραγκιαδάκης
Εικαστική επιμέλεια: Γιώργος Πεδιαδιτάκης
Μακιγιάζ: Νικολέτα Φραγκιαδάκη

Ηθοποιοί: Καλαφατάκης Νικόλαος, Καλαφατάκης Στέλιος, Κοτζαδάκης Μανώλης, Κοτζαδάκης Νίκος, Κοτζαδάκης Γεώργιος, Λαγκαδίτη Χρύσα, Μηναδάκης Νικόλαος, Πολεμαρχάκη Ευγενία, Πολεμαρχάκη Τζέλα, Παπουτσάκη Ειρήνη, Τσερεβελάκη Αντωνία, Φραγκιαδάκης Γεώργιος, Φραγκιαδάκης Ζαχάρης Είσοδος: : 5€ Υπέρ του Πολιτιστικού-Πνευματικού Κέντρου (Παιδιά έως 12 ετών, δωρεάν)
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2019
ΚΥΡΒΕΙΑ 2019 στο Δήμο Ιεράπετρας
“Πέτρας Πολιτισμός” του Δήμου Ανωγείων για το καλοκαίρι του 2019!
Οι εκδηλώσεις του Δήμου «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2019»

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ