Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019

Σε απευθείας μετάδοση οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Χερσονήσου

Ο διαδικτυακός θεατής έχει πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθήσει σε ζωντανή αναμετάδοση με συνεχή καταγραφή, χωρίς διακοπή, τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Χερσονήσου σε πραγματικό χρόνο (real time).
Για τη λειτουργία της υπηρεσίας δημιουργήθηκε κανάλι στο youtube, όπου οποιοσδήποτε μπορεί να παρακολουθεί τις ζωντανές μεταδόσεις του Δ.Σ. στο link: https://www.youtube.com/channel/UCYs6K1mIzAngvHRO3HokjsQ
Το κανάλι του Δήμου Χερσονήσου μπορεί κάποιος να το αναζητήσει είτε στο youtube, είτε στην ιστοσελίδα (site) του Δήμου (www.hersonisos.gr).


Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να «ανατρέχουν» σε προηγούμενες συνεδριάσεις - θα υπάρχει δηλαδή μια διαδικτυακή αρχειοθέτησή τους - καθώς ανά συνεδρίαση θα γίνεται ανάρτηση των βιντεοσκοπημένων Δημοτικών Συμβουλίων στο κανάλι του Δήμου Χερσονήσου στο youtube.

Στο πλαίσιο της ψηφιακής δημοκρατίας που διευκολύνει τη συμμετοχή των πολιτών στα κοινά και στοχεύει στην άμεση ενημέρωσή τους, πραγματοποιήθηκε χθες, 17 Σεπτεμβρίου, η πρώτη ζωντανή μετάδοση κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ., την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν μαγνητοσκοπημένη στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=nDIFAKz-Ujg

Ο δήμαρχος, Γιάννης Σέγκος, δήλωσε:
«Η άμεση ενημέρωση των δημοτών, η διαφάνεια και η χρηστή διοίκηση ήταν στην κορυφή της ατζέντας στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και πιστεύουμε ακράδαντα ότι η απόφασή μας θα συνδράμει καθοριστικά στους δημοκρατικούς κανόνες λειτουργίας που διέπουν το κορυφαίο όργανο της τοπικής διοίκησης. Πρέπει ακόμα να υπογραμμίσω ότι δεν συντρέχει καμία οικονομική επιβάρυνση για το Δήμο και τους δημότες, αφού την όλη διαδικασία ανέλαβε εσωτερικά, το Τμήμα Τεχνολογιών Πληροφορικής Επικοινωνιών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου και όχι κάποια ανάδοχος εταιρεία.»
ΠΡΟΣΩΠΑ
Ήθελα να μούνα γιατρός ώσαν το Γιαμαλάκη
Ακροστιχίδα του Οκτώβρη - του Κωστή Λαγουδιανάκη
Ο τυροκόμος Παύλος Παλιεράκης και το κατάστημα Έγγαλο στην Αθήνα απο το 1968
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Νέα δεδομένα στην αφαίρεση του καταρράκτη - του Βασιλείου Κοζομπόλη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Καρκίνος του πρωκτού - τα πρώτα συμπτώματα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ