Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019

Ανακοίνωση της παράταξης «Μεγάλη Γόρτυνα»Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τους πολίτες της Γόρτυνας, για την αυθόρμητη και μαζική προσέλευσή τους στην χθεσινή πρώτη (ειδική) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που είχε ως αντικείμενο την εκλογή προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την στήριξή τους στον επικεφαλής της παράταξής μας, εκλεγμένο δήμαρχο, Μιχάλη Κοκολάκη, στην νέα δημοτική αρχή, αλλά και σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους, όλων των παρατάξεων.

Όσο για τις… Κασσάνδρες, που τις τελευταίες ημέρες διέδιδαν φήμες για επεισόδια και προεξοφλούσαν ότι το κλίμα στην συνεδρίαση θα ήταν τεταμένο, διαψεύστηκαν, για ακόμα μια φορά.

Οι πολίτες της Γόρτυνας, με την ωριμότητα, την ψυχραιμία και τον σεβασμό τους στις δημοκρατικές διαδικασίες, έδωσαν την δική τους ηχηρή απάντηση και έδειξαν τον σωστό δρόμο σε όλους τους αιρετούς και ιδιαιτέρως σε εκείνους που περιφρονούν την βούλησή τους, επικαλούμενοι «το συμφέρον του δήμου και των δημοτών»…
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2019
ΚΥΡΒΕΙΑ 2019 στο Δήμο Ιεράπετρας
“Πέτρας Πολιτισμός” του Δήμου Ανωγείων για το καλοκαίρι του 2019!
Οι εκδηλώσεις του Δήμου «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2019»

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ