Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2019

Το Δήμαρχο Μαλεβιζίου επισκέφθηκε το Συμβούλιο Κοινότητας Ρογδιάς

«Τα μέλη των Συμβουλίων Κοινότητας είναι κινητήριος μοχλός των οικισμών του Μαλεβιζίου. Επιθυμούμε να συνεργαζόμαστε στενά για όλα τα μικρά και μεγάλα θέματα που απασχολούν τον τόπο μας. Ο συντονισμός είναι απαραίτητος για τη γρήγορη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των ζητημάτων. Μέριμνά μας, η εφαρμογή δράσεων που αποδίδουν οφέλη στην τοπική κοινωνία. Χαίρομαι για την επίσκεψη των μελών του Συμβουλίου της Ρογδιάς στο γραφείο μου».


Με αυτά τα λόγια ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας χαιρέτησε την πρωτοβουλία του Προέδρου Γιάννη Στρατάκη και των μελών του Συμβουλίου Κοινότητας Ρογδιάς να συναντηθούν μαζί του στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου. Στη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συζητήσει γύρω από τον προγραμματισμό δράσεων της Δημοτικής Αρχής, έπειτα και από τον ορισμό των νέων αντιδημάρχων.


Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι ο Μενέλαος Μποκέας βρίσκεται, ήδη από το προηγούμενο διάστημα, σε στενή συνεργασία με όλους τους Προέδρους του Μαλεβιζίου, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει τις πρώτες συγκεντρωτικές συσκέψεις καταγραφής ζητημάτων για το σύνολο των περιοχών του Δήμου.
ΠΡΟΣΩΠΑ
Η Δέσποινα Πλατανάκη η γυναίκα μπαρμπέρης απο τον Άγιο Νικόλαο
Η καλλιτέχνης Ελένη Περινού ζει στην δικιά της Ιθάκη στο Μαριδάτι του Παλαίκαστρου Δ. Σητείας
Γαύδος - Νίκος Λουγιάκης, στο τσιγαριαστό η «μαγκιά» είναι να μη βάλεις νερό
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Νέα δεδομένα στην αφαίρεση του καταρράκτη - του Βασιλείου Κοζομπόλη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Καρκίνος του πρωκτού - τα πρώτα συμπτώματα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ