Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΚΟΚΑΛΟ ΜΕ ΣΙΤΑΡΙ


Βράζουμε το κόκαλο σε νερό.
Στη συνέχεια αφαιρούμε το κρέας από το κόκαλο και το ψιλοκόβουμεΣουρώνουμε το ζωμό που έμεινε από το βράσιμο και τον βάζουμε ξανά σε μια κατσαρόλα να βράσει. Προσθέτουμε το σιτάρι,αλεσμένο, και περιμένουμε 20 λεπτά.
Τέλος, ρίχνουμε το κρέας στην κατσαρόλα, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε και το φαγητό μας είναι έτοιμο.
συστατικά
1500 γρ. χοιρινό καπνιστό κόκαλο,

500 γρ. σιτάρι,
10 γρ. αλάτι,
πιπέρι

μικρά μυστικά Ο ζωμός μέσα στον οποίο θα ρίξουμε το σιτάρι, θα πρέπει να είναιένα λίτρο, ειδάλλως συμπληρώνουμε με νερό.



ΠΗΓΗ: http://www.destinationcrete.gr/

ΠΡΟΣΩΠΑ
Ο Παντελής Σφηνιάς, ο γιος του κυρ Νίκου του φούρναρη από το Ρέθυμνο
Η πρώτη γυναίκα που τραγούδησε σε δίσκο Κρητικής μουσικής
Ο Κωστής Μουδάτσος συναντά Ανθρώπους που ταιριάζουν τα φέσια τους
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Διαβήτης και ψυχολογική περίθαλψη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Νέα δεδομένα στη χειρουργική αντιμετώπιση του καρκίνου του θυρεοειδούς αδένα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ