Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019

Bράβευση επαναλαμβανόμενων επισκεπτών στο Δήμο Χερσονήσου

Ζευγάρι Βρετανών τουριστών που επισκέπτονται ανελλιπώς το Δήμο Χερσονήσου για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, βράβευσε σήμερα ο δήμαρχος Γιάννης Σέγκος στο γραφείο του στις Γούρνες.
Ο John McElroy και η σύζυγός του, Shelley McElroy, δηλώνουν "φανατικοί" φίλοι του τόπου, αφού κάθε χρόνο τον επιλέγουν για να παραθερίζουν για δύο τουλάχιστον εβδομάδες. «Πέρυσι είχα μια άσχημη περιπέτεια με την υγεία μου και χρειάστηκε να παραμείνουμε στο νησί περίπου εξήντα μέρες, τις περισσότερες από τις οποίες στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Παρά την κρισιμότητα της κατάστασής μου όλα πήγαν κατ΄ ευχήν, δεν έχω λόγια, το προσωπικό και οι γιατροί ήταν εκπληκτικοί. 


Το ίδιο και οι ντόπιοι που στήριξαν απίστευτα τη γυναίκα μου κατά τη διάρκεια της παραμονής μου εκεί. Φέτος αισθανθήκαμε την υποχρέωση να επισκεφθούμε ξανά τους γιατρούς και το προσωπικό και να τους ευχαριστήσουμε ακόμα μια φορά. Μάλιστα, οι φίλοι μας, με ρωτούσαν πώς θέλω να επιστρέψω για διακοπές στο ίδιο μέρος που είχα μια τόσο άσχημη εμπειρία, αλλά πραγματικά τους ανθρώπους που έχω συναντήσει εδώ, δεν τους αλλάζω με τίποτα! Ο τόπος σας είναι εκπληκτικός, πανέμορφος, το φαγητό είναι εξαιρετικό, αλλά εμείς γυρίζουμε πίσω για εσάς, τους κρητικούς,» ανέφερε ο κ. McElroy.

Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχτηκε τους νέους του φίλους, όπως τους αποκάλεσε, ο δήμαρχος Γιάννης Σέγκος. Όπως τόνισε, «με συγκινεί η επιλογή σας να επιστρέφετε κοντά μας, ακόμα και μετά από μια δυσάρεστη προσωπική στιγμή και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι παραμένω στη διάθεσή σας και περιμένω την επίσκεψή σας το επόμενο καλοκαίρι.»
ΠΡΟΣΩΠΑ
Ήθελα να μούνα γιατρός ώσαν το Γιαμαλάκη
Ακροστιχίδα του Οκτώβρη - του Κωστή Λαγουδιανάκη
Ο τυροκόμος Παύλος Παλιεράκης και το κατάστημα Έγγαλο στην Αθήνα απο το 1968
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Νέα δεδομένα στην αφαίρεση του καταρράκτη - του Βασιλείου Κοζομπόλη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Καρκίνος του πρωκτού - τα πρώτα συμπτώματα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ