Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019

Το νέο εντυπωσιακό water park των Cactus Hotels για μικρούς και μεγάλου

Διατηρώντας επάξια την φήμη του ως family friendly hotel το Cactus Beach 4* του ομίλου Cactus Hotels πρόσθεσε στις υποδομές του το νέο υδάτινο πάρκο προσφέροντας ψυχαγωγία σε όλη την οικογένεια.


Το νέο water park είναι ιδανικό για μικρούς και μεγάλους καθώς αποτελείται από δύο νεροτσουλήθρες υψηλής ταχύτητας ιδανικά σχεδιασμένες και ένα πειρατικό καράβι αγκυροβολημένο στο ¨χαμένο νησί¨ για τους μικρούς μας πειρατές. Ένα ταξίδι στον συναρπαστικό κόσμο των πειρατών, των κουρσάρων, των παλιών καραβιών, στις εποχές των μεγάλων εξερευνήσεων και ενός κόσμου αλλιώτικου που πάντα μας γοητεύει!!!Το υδάτινο πάρκο διαθέτει πρόσθετα και μπαρ αναψυκτικών με καθιστικό για ένα διάλλειμα χαλάρωσης από την φανταστική περιπέτεια.
Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος με όλα τα πρότυπα ασφάλειας και με εκπαιδευμένο προσωπικό υπόσχεται στους επισκέπτες του μια αξέχαστη εμπειρία δροσιάς και απόλαυσης.Σχετικά με το Cactus Beach
Το Cactus Beach 4* του ομίλου Cactus Hotels, βρίσκεται στην περιοχή της Σταλίδας, σε μια ιδιαίτερα δημοφιλή τουριστικά περιοχή, με πολλές επιλογής εστίασης και διασκέδασης και διπλά σε μια υπέροχη παραλία.
Διαθέτει 385 δωμάτια, ένα κεντρικό εστιατόριο, δύο a la carte εστιατόρια, μία ταβέρνα, ένα beach bar, ένα κεντρικό μπαρ, τρία pool bars, τρεις πισίνες και μία παιδική, γυμναστήριο και σπα, children’s club, παιδική χαρά, γήπεδο beach volley, mini golf και πολλές άλλες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους από εξειδικευμένο προσωπικό.ΠΡΟΣΩΠΑ
Ήθελα να μούνα γιατρός ώσαν το Γιαμαλάκη
Ακροστιχίδα του Οκτώβρη - του Κωστή Λαγουδιανάκη
Ο Ελβετός - Κρητικός οδοντίατρος Julien Grivel
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Νέα δεδομένα στην αφαίρεση του καταρράκτη - του Βασιλείου Κοζομπόλη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Καρκίνος του πρωκτού - τα πρώτα συμπτώματα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ