Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019

Το νέο εντυπωσιακό water park των Cactus Hotels για μικρούς και μεγάλου

Διατηρώντας επάξια την φήμη του ως family friendly hotel το Cactus Beach 4* του ομίλου Cactus Hotels πρόσθεσε στις υποδομές του το νέο υδάτινο πάρκο προσφέροντας ψυχαγωγία σε όλη την οικογένεια.


Το νέο water park είναι ιδανικό για μικρούς και μεγάλους καθώς αποτελείται από δύο νεροτσουλήθρες υψηλής ταχύτητας ιδανικά σχεδιασμένες και ένα πειρατικό καράβι αγκυροβολημένο στο ¨χαμένο νησί¨ για τους μικρούς μας πειρατές. Ένα ταξίδι στον συναρπαστικό κόσμο των πειρατών, των κουρσάρων, των παλιών καραβιών, στις εποχές των μεγάλων εξερευνήσεων και ενός κόσμου αλλιώτικου που πάντα μας γοητεύει!!!Το υδάτινο πάρκο διαθέτει πρόσθετα και μπαρ αναψυκτικών με καθιστικό για ένα διάλλειμα χαλάρωσης από την φανταστική περιπέτεια.
Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος με όλα τα πρότυπα ασφάλειας και με εκπαιδευμένο προσωπικό υπόσχεται στους επισκέπτες του μια αξέχαστη εμπειρία δροσιάς και απόλαυσης.Σχετικά με το Cactus Beach
Το Cactus Beach 4* του ομίλου Cactus Hotels, βρίσκεται στην περιοχή της Σταλίδας, σε μια ιδιαίτερα δημοφιλή τουριστικά περιοχή, με πολλές επιλογής εστίασης και διασκέδασης και διπλά σε μια υπέροχη παραλία.
Διαθέτει 385 δωμάτια, ένα κεντρικό εστιατόριο, δύο a la carte εστιατόρια, μία ταβέρνα, ένα beach bar, ένα κεντρικό μπαρ, τρία pool bars, τρεις πισίνες και μία παιδική, γυμναστήριο και σπα, children’s club, παιδική χαρά, γήπεδο beach volley, mini golf και πολλές άλλες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους από εξειδικευμένο προσωπικό.ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Η ''Πασιφάη'' το ''παλιότερο'' κρητικό μαγαζί στην Αθήνα.
Αμπάς: Ο καταρράκτης της νότιας Κρήτης με ύψος 145 μέτρων προκαλεί δέος
Το χωριό με το παράξενο όνομα που όλοι μιλούν Κρητικά αλλά κανένας δεν είναι απο την Κρήτη
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Τα Χεντέκια το σημερινό στάδιο Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου
Οι προσφυγικές περιοχές του Ηρακλείου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ