Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2019

«Spin the Wheel 2» (Στις 16 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου του 2019, 5 άτομα ποδηλατούμε 500χλμ στο Μαλάουι με στόχο την ενίσχυση 825 παιδιών με σχολικές στολές)


Από το Πάρκο ...ως την Αφρική Το Σάββατο 6/7/2019 στις 18.00, δίνουμε ραντεβού στο Πάρκο Γεωργιάδη, μια βδομάδα πριν αναχωρήσουμε για Αφρική, να κάνουμε μαζί με τους φίλους μας την τελευταία μας δράση-παζάρι-γιορτή, για τα παιδιά του Μαλάουι. 


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: 
● Παζάρι ρούχων και αντικειμένων ● Συλλογική κουζίνα από την ομάδα Αυτόνομο Τσικάλι (και τα τσικάλια όσων επιθυμούν να συμβάλλουν) ● Εργαστήρι Ζωγραφικής για παιδιά (και όχι μόνο). Οι ζωγραφιές του πάρκου ενώνονται με τις ζωγραφιές των παιδιών του Μαλάουι. ● Ζωντανή μουσική με τους: Μανόλη Μανουσάκη Χάρη Παναγιωτάκη Νίκο Νικηφοράκη ● Κι άλλες εκπλήξεις… 

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης διατίθενται για την αγορά σχολικών στολών και εκπαιδευτικού υλικού που θα δοθούν, χέρι με χέρι, σε 825+ παιδιά του Μαλάουι. Το Spin the Wheel 2 είναι ένα κοινωνικό Project, αποτέλεσμα σεμιναρίων, με τη μέθοδο της «Μεταμόρφωσις». 

Στοιχεία επικοινωνίας Spin the Wheel - Alexandra Roussou 6943142901

«Spin the Wheel 2» (Στις 16 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου του 2019, 5 άτομα ποδηλατούμε 500χλμ στο Μαλάουι με στόχο την ενίσχυση 825 παιδιών με σχολικές στολές)
ΠΡΟΣΩΠΑ
Ο Κρητικός Στέλιος Φουσταλιεράκης στον Πειραιά
Σαν τον κεντάς τον έρωτα σε κόκκινο μαντίλι-της Ζωής Δικταίου
“Ο παραμυθάς της Κρήτης” Αριστοφάνης Χουρδάκης
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Κύμα λοιμώξεων του ανωτέρου αναπνευστικού (ιγμορίτιδα – ρινοκολπίτιδα)
Θεαματικά τα αποτελέσματα αυτόλογων μισχωτών αγγειούμενων μοσχευμάτων
Οι διαβητικοί ασθενείς κινδυνεύουν περισσότερο να εμφανίσουν βλάβες

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ