Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019

«Spin the Wheel 2» ( απο16 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου του 2019, 5 άτομα ποδηλατούμε 500χλμ στο Μαλάουι με στόχο την ενίσχυση 825 παιδιών με σχολικές στολές)


Από το Πάρκο ...ως την Αφρική Το Σάββατο 6/7/2019 στις 18.00, δίνουμε ραντεβού στο Πάρκο Γεωργιάδη, μια βδομάδα πριν αναχωρήσουμε για Αφρική, να κάνουμε μαζί με τους φίλους μας την τελευταία μας δράση-παζάρι-γιορτή, για τα παιδιά του Μαλάουι. 


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: 
● Παζάρι ρούχων και αντικειμένων ● Συλλογική κουζίνα από την ομάδα Αυτόνομο Τσικάλι (και τα τσικάλια όσων επιθυμούν να συμβάλλουν) ● Εργαστήρι Ζωγραφικής για παιδιά (και όχι μόνο). Οι ζωγραφιές του πάρκου ενώνονται με τις ζωγραφιές των παιδιών του Μαλάουι. ● Ζωντανή μουσική με τους: Μανόλη Μανουσάκη Χάρη Παναγιωτάκη Νίκο Νικηφοράκη ● Κι άλλες εκπλήξεις… 

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης διατίθενται για την αγορά σχολικών στολών και εκπαιδευτικού υλικού που θα δοθούν, χέρι με χέρι, σε 825+ παιδιά του Μαλάουι. Το Spin the Wheel 2 είναι ένα κοινωνικό Project, αποτέλεσμα σεμιναρίων, με τη μέθοδο της «Μεταμόρφωσις». 

Στοιχεία επικοινωνίας Spin the Wheel - Alexandra Roussou 6943142901

«Spin the Wheel 2» (Στις 16 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου του 2019, 5 άτομα ποδηλατούμε 500χλμ στο Μαλάουι με στόχο την ενίσχυση 825 παιδιών με σχολικές στολές)
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Η ''Πασιφάη'' το ''παλιότερο'' κρητικό μαγαζί στην Αθήνα.
Αμπάς: Ο καταρράκτης της νότιας Κρήτης με ύψος 145 μέτρων προκαλεί δέος
Το χωριό με το παράξενο όνομα που όλοι μιλούν Κρητικά αλλά κανένας δεν είναι απο την Κρήτη
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Τα Χεντέκια το σημερινό στάδιο Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου
Οι προσφυγικές περιοχές του Ηρακλείου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ