Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019

«Ιεροποτάμος (της Ελεύθερνας) Χρώματα Καλοκαιριού»

Έκθεση ζωγραφικής της Αργυρώς Αγελαράκη, με τίτλο «Ιεροποτάμος (της Ελεύθερνας) Χρώματα Καλοκαιριού», θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο, στο Σπίτι του Πολιτισμού από τις 16 έως τις 20 Ιουλίου.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Τετάρτη 17 Ιουλίου, ώρα 19:30-21:30.
Η Αργυρώ Αγελαράκη, MFA, είναι ζωγράφος που ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη και την Ελλάδα. Στις εικαστικές της αναζητήσεις εργάζεται κυρίως με στρώσεις λαδομπογιάς σε καμβά αλλά και με συνθέσεις από μεικτές τεχνικές με έμπνευση από τον κόσμο του Αιγαίου, τον ρυθμό των ανέμων, τις μπλε αποχρώσεις και σχήματα της θάλασσας του ουρανού και του τοπίου.


Ως καθηγήτρια Καλών Τεχνών και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας στη Σχολή Εικαστικών Τεχνών της Νέας Υόρκης, καθώς και στο Πανεπιστήμιο Adelphi στη Νέα Υόρκη, διδάσκει τις διεπιστημονικές πτυχές της τέχνης και της επιστήμης.
Το θέμα της συγκεκριμένης έκθεσης, με τίτλο «Ιεροποτάμος (της Ελεύθερνας) Χρώματα Καλοκαιριού», σχετίζεται με μια σειρά από πίνακες που ολοκληρώθηκαν τον περασμένο χρόνο, εμπνευσμένοι από την θάλασσα και την παραλία του Γεροποτάμου και των ορεινών της Ελεύθερνας.
Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά κατά τις ώρες 19:00-21:00.
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Νέα δεδομένα στην αφαίρεση του καταρράκτη - του Βασιλείου Κοζομπόλη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Καρκίνος του πρωκτού - τα πρώτα συμπτώματα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ