Σάββατο, 6 Ιουλίου 2019

Με πλήθος κόσμου η πρώτη βραδιά στην γιορτή καπρικού στο χωριό Γαλατά του δήμου Μινώα Πεδιάδας


Με πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η πρώτη βραδιά στην γιορτή καπρικού στο χωριό Γαλατά του δήμου Μινώα Πεδιάδας μέσα απο 2 μοναδικές βραδιές με κρητική μουσική χορό και βέβαια το πατροπαράδοτο καπρικό του Γαλατά.
Η οικογένεια Λαδωμένου εδώ και 3 γενιές παράγει και διανέμει παραδοσιακό Καπρικό μαθαίνοντας στους νεότερους και θυμίζοντας στους πιο παλιούς .

Όπως βλέπεται και στις φωτογραφίες που μας έστειλε ο συνεργάτης του σάιτ Μάνος Χαιρέτης το κλίμα είναι γιορτινό, οι γεύσεις καταπληκτικές και η μουσική επένδυση της βραδιάς η πιο κατάλληλη για ένα όμορφο παραδοσιακό γλέντι.


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλατά διοργάνωσε με επιτυχία για άλλη μια χρονιά την καθιερωμένη ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΠΡΙΚΟΥ. Το συγκροτήα των Γιώργου Γλυκοκόκαλου διασκέδασε τον κόσμο σηκώνοντας τον πολλές φορές να χορέψει και διασκεδάσει. 


Εκ μέρους του πολιτιστικού συλλόγου Γαλατά καλοσώρισαν στην αρχή της βραδιάς τον κόσμο ευχαριστώντας όλους όσους συνέβαλα για την πραγματοποίηση της γιορτής Καπρικού.ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2019
ΚΥΡΒΕΙΑ 2019 στο Δήμο Ιεράπετρας
“Πέτρας Πολιτισμός” του Δήμου Ανωγείων για το καλοκαίρι του 2019!
Οι εκδηλώσεις του Δήμου «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2019»

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ