Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019

Νέα διαδρομή ανοιχτού τουριστικού λεωφορείου στο Ηράκλειο

Εγκρίθηκε η διαδρομή ανοιχτού τουριστικού λεωφορείου στο Ηράκλειο της Κρήτης, την οποία θα διενεργεί η εταιρεία ΤΕΛΧΙΣ ΙΚΕ.
Η νέα διαδρομή του τουριστικού λεωφορείου, έχει αφετηρία το νέο επιβατικό σταθμό Λιμένα Ηρακλείου.

Η ανοιχτή τουριστική διαδρομή, έχει ως εξής:
Λ. Νεάρχου στην παραλιακή, Πλατεία 18 Άγγλων,  Σοφ. Βενιζέλου στην παραλιακή,  Σπύρου Μουστακλή, Λ. 62 Μαρτύρων, Χανιόπορτα, Ν. Πλαστήρα, Καινούργια Πόρτα (Πύλη Ιησού) , Πλ. Κύπρου , Λ. Κνωσσού , Αρχαιολογικός χώρος Κνωσσού – αναστροφή – Λ. Κνωσσού , Λ. Δημοκρατίας, Ξανθουδίδου, Λ. Μποφώρ , Πλατεία Κουντουριώτη, Λ. Νεάρχου στην παραλιακή και τερματισμός όπου και η αφετηρία του.
Οι στάσεις της νέας τουριστικής διαδρομής είναι επί της Λ. Σοφοκλή Βενιζέλου στην εσοχή πριν το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, επί της Λ. Νικολάου Πλαστήρα απέναντι από το πάρκινγκ Πλαστήρα Center πριν την είσοδο του πάρκινγκ της ΔΕΠΤΑΗ, κοντά στον Τάφο του Καζαντζάκη, επί της Λ. Νικολάου Πλαστήρα απέναντι από το πρατήριο καυσίμων Γιόμελου πριν την Πύλη Ιησού επί της πλευράς των τειχών, στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσσού, στο σημείο στροφής των αστικών λεωφορείων πριν την πιάτσα των ταξί, στο Αρχαιολογικό Μουσείο λίγο πριν τη στροφή της Λ. Ικάρου μπροστά από το περίπτερο και μετά τη στάση του Αστικού ΚΤΕΛ επί της Ανωνύμου οδού. Το συνολικό μήκος της διαδρομής, είναι 22 χιλιόμετρα.
ΠΡΟΣΩΠΑ
Ήθελα να μούνα γιατρός ώσαν το Γιαμαλάκη
Ακροστιχίδα του Οκτώβρη - του Κωστή Λαγουδιανάκη
Ο τυροκόμος Παύλος Παλιεράκης και το κατάστημα Έγγαλο στην Αθήνα απο το 1968
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Νέα δεδομένα στην αφαίρεση του καταρράκτη - του Βασιλείου Κοζομπόλη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Καρκίνος του πρωκτού - τα πρώτα συμπτώματα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ