Τρίτη, 2 Ιουλίου 2019

Συναντήσεις Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό με το προεδρείο των Εμπόρων Οπωρολαχανικών και με τον ΟΛΗ

Με το προεδρείο του Συλλόγου Εμπόρων Οπωρολαχανικών Ηρακλείου και του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, συνέχισε τις συναντήσεις του με τους φορείς της πόλης ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός, ενόψει της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου.
Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Δευτέρας 1ης Ιουλίου, στο γραφείο του στη Λότζια.Αρχικά ο Δήμαρχος υποδέχτηκε τον πρόεδρο των Εμπόρων - Οπωροπωλών κ. Μιχάλη Κονσολάκη και τον γενικό γραμματέα κ. Γιώργο Περάκη.
Συζητήθηκαν θέματα λειτουργίας της Κεντρικής Λαχαναγοράς, καθώς και τα προβλήματα που υπάρχουν και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Ο Δήμαρχος τόνισε στους εκπροσώπους των εμπόρων ότι εκεί που είναι εφικτό, θα προχωρήσουν οι απαιτούμενες λύσεις το συντομότερο δυνατόν.


Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου κ. Απόλλωνα Φιλιππή και την αντιπρόεδρο κ. Αγγέλα Σμυρνάκη.
Η συζήτηση έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα και μεταξύ άλλων τέθηκε επί τάπητος το θέμα της συμφωνίας για την παραχώρησης της Χερσαίας Ζώνης στον Δήμο Ηρακλείου.
Συμφωνήθηκε να γίνει προσπάθεια για να επισπευστούν οι διαδικασίες που εκκρεμούν, ώστε η παραχώρηση να ολοκληρωθεί.
ΠΡΟΣΩΠΑ
Ήθελα να μούνα γιατρός ώσαν το Γιαμαλάκη
Ακροστιχίδα του Οκτώβρη - του Κωστή Λαγουδιανάκη
Ο τυροκόμος Παύλος Παλιεράκης και το κατάστημα Έγγαλο στην Αθήνα απο το 1968
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Νέα δεδομένα στην αφαίρεση του καταρράκτη - του Βασιλείου Κοζομπόλη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Καρκίνος του πρωκτού - τα πρώτα συμπτώματα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ