Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019

Δύο σεμινάρια - εργαστήρια φωνητικής τέχνης. υπο την διδασκαλία του Γιάννη Ιδομενέως

Δύο σεμινάρια - εργαστήρια φωνητικής τέχνης.
Σε αυτή την εργασία, θα αναζητήσουμε την τεχνική που κατείχαμε έως τα 6 μας χρόνια, θα συνειδητοποιήσουμε τη μοναδικότητα της φωνής μας, θα αμφισβητήσουμε τη σημαντικότητα της “όμορφης” φωνής, θα αγαπήσουμε περισσότερο τη φωνή μας και θα εργαστούμε στο πώς δεν θα την καταπονούμε και πώς θα “γεννάμε” ένα τραγούδι.

Κατά την έναρξη κάθε σεμιναρίου, τις Παρασκευές 18:30 – 21:30, θα παρουσιάσω πολύ αναλυτικά την ανατομία και τον τρόπο λειτουργίας του φωνητικού μας οργάνου.
Ξέρω ότι σε επαγγέλματα όπως: δάσκαλοι, ψάλτες, δικηγόροι, ξεναγοί κ.α., δεν διδάσκεται η σωστή χρήση της φωνής. Για το λόγο αυτό, ελάτε μια από αυτές τις Παρασκευές και – αν μπορείτε – και στα μαθήματα ως ακροατές. Από προσωπική εμπειρία, ξέρω ότι ωφελούμαστε τα μάλα και ως ακροατές. Η παρακολούθηση, θα είναι χωρίς δίδακτρα. Δίδακτρα υπάρχουν μόνο για τους ενεργά συμμετέχοντες, των οποίων οι θέσεις είναι περιορισμένες.Το ρεπερτόριο στο οποίο θα εργαστούμε είναι ελεύθερο. Θα συμφωνήσουμε από κοινού με τους συμμετέχοντες ενεργά, 3 τραγούδια στα οποία θα εργαστούμε.
Σκεφτόμουν πριν λίγες μέρες, ότι σε αυτή τη διαδρομή μας, όταν έχουμε τη γνώση και την εμπειρία, είναι σημαντικό να τα προσφέρουμε.
Είθε αυτή η διαδρομή να κρατήσει ακόμα πολύ ώστε να έχουμε τη χαρά να συναντιόμαστε και να ανακαλύπτουμε ό,τι βαθύ, όπως και τον εαυτό μας, μέσα από τη φωνή μας. Γιατί, ναι, δεν είναι μόνο ότι ανακαλύπτουμε την αληθινή μας φωνή· η φωνή μας, μας οδηγεί να ανακαλύψουμε και το βαθύτερο εαυτό μας.

Μπορείτε να προωθήσετε αυτή την ανακοίνωση προς όποιον ενδιαφερόμενο.
Ι.Ι.
1ο σεμινάριο: 26 – 28 Ιουλίου
2ο σεμινάριο: 2 – 4 Αυγούστου
Ώρες διδασκαλίας:
Παρασκευή: 18:00 – 21:30
Σάββατο & Κυριακή: 10:30 – 14:30 & 17:30 – 22:00

Υποβολή αιτήσεως:

ΠΡΟΣΩΠΑ
Ο Κρητικός Στέλιος Φουσταλιεράκης στον Πειραιά
Σαν τον κεντάς τον έρωτα σε κόκκινο μαντίλι-της Ζωής Δικταίου
“Ο παραμυθάς της Κρήτης” Αριστοφάνης Χουρδάκης
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Κύμα λοιμώξεων του ανωτέρου αναπνευστικού (ιγμορίτιδα – ρινοκολπίτιδα)
Θεαματικά τα αποτελέσματα αυτόλογων μισχωτών αγγειούμενων μοσχευμάτων
Οι διαβητικοί ασθενείς κινδυνεύουν περισσότερο να εμφανίσουν βλάβες

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ