Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019

Εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης το ποσό των 500.000 ευρώ για την ανακαίνιση των αποδυτηρίων του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου-κολυμβητηρίου «Λίντο».

Εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης το ποσό των 500.000 ευρώ για την ανακαίνιση των αποδυτηρίων του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου-κολυμβητηρίου «Λίντο». Το θέμα θα συζητηθεί στην επιτροπή προγραμματισμού της περιφέρειας στην επόμενη συνεδρίαση της και κατόπιν θα υπογραφεί η σύμβαση με το ΕΑΚΗ για να γίνει ο διαγωνισμός του έργου από την Περιφέρεια.Ήταν μια προσπάθεια χρόνων από πολλούς εμπλεκόμενους στο χώρο και κυρίως από τον σύλλογο γονέων αθλουμένων του κολυμβητηρίου του «Λίντο» και «χαιρόμαστε που το αναγκαίο αυτό έργο πήρε το δρόμο του» αναφέρει ανακοίνωση του συλλόγου γονέων ενώ η Πρόεδρος κ.Λογοθέτη σημειώνει. «Ως πρόεδρος του συλλόγου γονέων θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Αρναουτάκη και την Περιφέρεια Κρήτης που άκουσε τις εκκλήσεις μας , πραγματοποίησε τη μελέτη και ενέκρινε αυτό το πολύ σημαντικό έργο για το Κολυμβητήριο . Συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν για να υπογραφεί αυτή η σύμβαση. Περιμένουμε με χαρά την υλοποίηση του έργου!!»

Σημ: η φωτογραφία είναι από παλαιότερη συνάντηση του συλλόγου γονέων με τον Κύριο Αρναουτάκη για να συζητηθεί το θέμα των αποδυτηρίων του κολυμβητηρίου
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2019
ΚΥΡΒΕΙΑ 2019 στο Δήμο Ιεράπετρας
“Πέτρας Πολιτισμός” του Δήμου Ανωγείων για το καλοκαίρι του 2019!
Οι εκδηλώσεις του Δήμου «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2019»

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ