Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019

Εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης το ποσό των 500.000 ευρώ για την ανακαίνιση των αποδυτηρίων του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου-κολυμβητηρίου «Λίντο».

Εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης το ποσό των 500.000 ευρώ για την ανακαίνιση των αποδυτηρίων του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου-κολυμβητηρίου «Λίντο». Το θέμα θα συζητηθεί στην επιτροπή προγραμματισμού της περιφέρειας στην επόμενη συνεδρίαση της και κατόπιν θα υπογραφεί η σύμβαση με το ΕΑΚΗ για να γίνει ο διαγωνισμός του έργου από την Περιφέρεια.Ήταν μια προσπάθεια χρόνων από πολλούς εμπλεκόμενους στο χώρο και κυρίως από τον σύλλογο γονέων αθλουμένων του κολυμβητηρίου του «Λίντο» και «χαιρόμαστε που το αναγκαίο αυτό έργο πήρε το δρόμο του» αναφέρει ανακοίνωση του συλλόγου γονέων ενώ η Πρόεδρος κ.Λογοθέτη σημειώνει. «Ως πρόεδρος του συλλόγου γονέων θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Αρναουτάκη και την Περιφέρεια Κρήτης που άκουσε τις εκκλήσεις μας , πραγματοποίησε τη μελέτη και ενέκρινε αυτό το πολύ σημαντικό έργο για το Κολυμβητήριο . Συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν για να υπογραφεί αυτή η σύμβαση. Περιμένουμε με χαρά την υλοποίηση του έργου!!»

Σημ: η φωτογραφία είναι από παλαιότερη συνάντηση του συλλόγου γονέων με τον Κύριο Αρναουτάκη για να συζητηθεί το θέμα των αποδυτηρίων του κολυμβητηρίου
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Η ''Πασιφάη'' το ''παλιότερο'' κρητικό μαγαζί στην Αθήνα.
Αμπάς: Ο καταρράκτης της νότιας Κρήτης με ύψος 145 μέτρων προκαλεί δέος
Το χωριό με το παράξενο όνομα που όλοι μιλούν Κρητικά αλλά κανένας δεν είναι απο την Κρήτη
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Τα Χεντέκια το σημερινό στάδιο Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου
Οι προσφυγικές περιοχές του Ηρακλείου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ