Ο Μάριος Φραγκούλης στο Ηράκλειο την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Ο Μάριος Φραγκούλης στο Ηράκλειο την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου

ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ
ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΙΜΝΗ live ΤΡΙΤΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

Μετά από δύο sold-out παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής στην Αθήνα, τον χειμώνα που μας πέρασε και μια γεμάτη περίοδο με συναυλίες σε διαφορετικές πόλεις του κόσμου (Νέα Υόρκη, Μπουένος Άιρες, Ρίο ντε Τζανέιρο, Λίμα, Μοντεβιδέο, Πόλη του Μεξικού Βουκουρέστι) ο Μάριος Φραγκούλης επιστρέφει στην Ελλάδα με καλοκαιρινή διάθεση. Στις 3 Σεπτεμβρίου μας προσκαλεί στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκος Καζαντζάκης, για μια μουσική περιήγηση στη «Γαλάζια Λίμνη» του. Παρέα με τους συνεργάτες του, σ’ ένα από τα ωραιότερα θέατρα της πόλης, θα παρουσιάσει τραγούδια από την “Γαλάζια Λίμνη”, το νέο του άλμπουμ που κυκλοφόρησε πρόσφατα υπό τη καλλιτεχνική επιμέλεια της Λίνας Νικολακοπούλου. 


Δίπλα σε αυτά θα ακούσουμε και πολλά ακόμα αγαπημένα τραγούδια από το τεράστιο ρεπερτόριο του, ελληνικό και ξένο, κομμάτια που θα δημιουργούν μια ιστορία με κινηματογραφική πλοκή που θα μας συναρπάσει. Στη συναυλία αυτή συμμετέχει η ταλαντούχα νέα ερμηνεύτρια Μυρτώ Βασιλείου. Μαζί του εκλεκτοί μουσικοί: ο Στάθης Σούλης στο πιάνο, ο Δημήτρης Στασινός στην κιθάρα, ο Αλέξανδρος Τράμπας στο μπάσο, ο Κώστας Μυλωνάς στα drums και ο Αλέξης Κώστας στα κρουστά. Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου, Μάριος Φραγκούλης.Σημειώνουμε την ημερομηνία και δίνουμε ραντεβού στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκος Καζαντζάκης.

INFO Μάριος Φραγκούλης | Γαλάζια λίμνη live Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκος Καζαντζάκης Ώρα έναρξης: 21:00 Εισιτήρια: € 18 (€2 από κάθε εισιτήριο διατίθενται για τους σκοπούς του «Όλοι Μαζί Μπορούμε»)

Ο Μάριος Φραγκούλης στο Ηράκλειο την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου

Post Top Ad

.............