Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2019

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή το ,«3ο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ»


Ολοκληρώθηκε χθες, Κυριακή 30 Ιουνίου, με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, το «3ο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ» που διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Καινοτομίας του Δήμου Ηρακλείου. Το Φεστιβάλ που διήρκησε μία εβδομάδα διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, στο κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις» με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.Η διοργάνωση ήταν στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Ηρακλείου στο Παγκόσμιο Δίκτυο της Unesco «η πόλη που μαθαίνει».
Γυμνάσια και λύκεια της πόλης του Ηρακλείου παρουσίασαν και φέτος εξαιρετικές μουσικές και θεατρικές παραστάσεις ενώ κάθε βράδυ το μικρό κηποθέατρο ήταν γεμάτο από κόσμο που ήθελε να θαυμάσει από κοντά την δουλειά μαθητών και εκπαιδευτικών.


«Τα παιδιά και φέτος είχαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν τις δεξιότητες τους, να γευτούν τη χαρά της δημιουργίας και να χτίσουν τις δικές τους γέφυρες επικοινωνίας με την τοπική κοινωνία» όπως επεσήμανε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Βλαχάκης

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Η ''Πασιφάη'' το ''παλιότερο'' κρητικό μαγαζί στην Αθήνα.
Αμπάς: Ο καταρράκτης της νότιας Κρήτης με ύψος 145 μέτρων προκαλεί δέος
Το χωριό με το παράξενο όνομα που όλοι μιλούν Κρητικά αλλά κανένας δεν είναι απο την Κρήτη
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Τα Χεντέκια το σημερινό στάδιο Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου
Οι προσφυγικές περιοχές του Ηρακλείου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ