Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019

Η Πανελλήνια εταιρεία πρόληψης για τον Καρκίνο 0 ΣΤΟΧΟΣ ΠΡΟΛΗΨΗ

H ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ '' ΣΤΟΧΟΣ -ΠΡΟΛΗΨΗ'' που δραστηριοποιείται απο το 2001 στην Ελλάδα ,ανοίγει την αγκαλιά της και στην Κρήτη Έτσι σήμερα κρίθηκε απαραίτητο να δημιουργηθεί παράρτημα της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ με έδρα το Ηράκλειο .

Το παράρτημα της Κρήτης λειτουργεί ως αυτόνομο και οι πόροι του είναι .
-Πωλήσεις από τα προϊόντα μας .
-Από τις κάρτες μέλους μας .
-Από ευαισθητοποιημένους υποστηρικτές –ευεργέτες .
Έχει απώτερο σκοπό να ενημερώσει και να υποστηρίξει το κοινό της Κρήτης κατά του καρκίνου του μαστού. Επίσης στηρίζουμε όχι μόνο την πρόληψη αλλά και τις ανάγκες των γυναικών που νοσούν .

Σήμερα που η κρίση έχει χτυπήσει για τα καλά την Ελλάδα η ανάγκη για πρόληψη ,ενημέρωση και υποστήριξη του καρκίνου του μαστού είναι μεγαλύτερη .

Σύμφωνα με στοιχεία του Πανεπιστημίου Κρήτης υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο έχουμε στην Ελλάδα 3.500-4.000 νέα περιστατικά το χρόνο, ενώ στην Κρήτη έχουμε περίπου 350 νέες περιπτώσεις καρκίνου του μαστού σε ετήσια βάση. Αναφέρεται επίσης ότι οι γυναίκες της υπαίθρου σε μεγάλο ποσοστό δεν κάνουν προληπτικό έλεγχο.To πρώτο βήμα έγινε ,το πρόσωπο που οραματίστηκε το ΣΤΟΧΟ στην Κρήτη η Λίτσα Ζαχαράκη η οποία Ίδρυσε το παράρτημα σύμφωνα με το πρακτικό της 02/03/2016 .
Βρέθηκε ένας χώρος που θα είναι η βάση για την οργάνωση και ανάπτυξη δράσεων όπως ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού και πρόληψη μέσα απο συνεργασίες με προσφορά δωρεάν εξετάσεων .

Το επόμενο βήμα ,είναι το δικό σας ,αυτό που θα καθορίσει την πορεία του ''ΣΤΟΧΟΥ '' στην Κρήτη .

ΖΗΤΑΜΕ εθελοντές και χορηγούς που θα στελεχώσουν τις απαραίτητες δράσεις ,όπως ιατρούς,νοσηλευτές,γραφίστες,γυμναστές και κυρίως ευαίσθητους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που θα δωρίσουν τον χρόνο τους και την ενέργεια τους σε αυτόν τον κοινό ''ΣΤΟΧΟ ''.
ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ.

Σας περιμένουμε
Τηλ επικοινωνίας
6943150841
ΠΡΟΣΩΠΑ
Ήθελα να μούνα γιατρός ώσαν το Γιαμαλάκη
Ακροστιχίδα του Οκτώβρη - του Κωστή Λαγουδιανάκη
Ο τυροκόμος Παύλος Παλιεράκης και το κατάστημα Έγγαλο στην Αθήνα απο το 1968
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Νέα δεδομένα στην αφαίρεση του καταρράκτη - του Βασιλείου Κοζομπόλη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Καρκίνος του πρωκτού - τα πρώτα συμπτώματα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ