Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019

Ομαδικό τεστ I.Q. για την εισαγωγή στη ΜΕΝSΑ την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 για πρώτη φορά στη Σητεία

Η Ελληνική ΜΕΝSΑ στο πλαίσιο των σκοπών της για την αναγνώριση και ανάπτυξη της ανθρώπινης ευφυΐας σε όλη την Ελλάδα, διεξάγει το επίσημο ομαδικό τεστ I.Q. για την εισαγωγή στη ΜΕΝSΑ, στην Κρήτη και συγκεκριμένα:

– Την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 για πρώτη φορά στη Σητεία, με ώρα έναρξης 19:00. Το τεστ θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Sitia Beach City Resort Λ. Καραμανλή, Σητεία.
– Το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 στο Ηράκλειο, με ώρα έναρξης 18:00. Το τεστ θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Αροllonia Beach Resort, Αμμουδάρα Ηρακλείου.
– Την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 στα Χανιά, με ώρα έναρξης 17:30. Το τεστ θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο «Νεφέλη», Ζυμβρακάκηδων 47, Χανιά.
Το κόστος συμμετοχής είναι 30 € (για φοιτητές, μαθητές και ανέργους (ΟΑΕΔ) 20 €).
Δεν χρειάζεται προηγούμενη αίτηση, παρά μόνο έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητα του υποψηφίου. Η αίτηση συμπληρώνεται επί τόπου. Το τεστ αφορά άτομα που έχουν συμπληρώσει το 10ο έτος της ηλικίας τους. Όσοι δεν έχουν συμπληρώσει
το 17ο έτος της ηλικίας τους, χρειάζονται εξουσιοδότηση από έναν γονέα ή κηδεμόνα. Τα τεστ αποτελούνται μόνο από σχηματικές παραστάσεις, ώστε να μπορούν να απαντηθούν από όλους (ακόμη και από αυτούς που δεν γνωρίζουν γραφή και ανάγνωση) και δεν προϋποθέτει εγκυκλοπαιδικές γνώσεις.
Η ΜΕΝSΑ είναι ο παγκόσμιος μη κερδοσκοπικός οργανισμός για την αναγνώριση και ανάπτυξη της ανθρώπινης ευφυΐας.
Ιδρύθηκε το 1946, και σήμερα αριθμεί πάνω από 135.000 μέλη, χωρίς καμία διάκριση, φυλετική, θρησκευτική, πολιτική, ταξική,
φύλου, ηλικίας ή επιπέδου μόρφωσης, έχοντας Εθνικές λέσχες ΜΕΝSΑ σε 45 χώρες του κόσμου και μέλη σε περισσότερες από
100. Για να γίνει κάποιος μέλος της ΜΕΝ8Α η μόνη προϋπόθεση είναι να έχει δείκτη νοημοσύνης (I.Q. Intelligence Quotient) που να τον κατατάσσει στο ανώτερο 2% του ανθρώπινου πληθυσμού. Ο Δ.Ν. μετράται με αναγνωρισμένα και αξιόπιστα τεστ,
την σύνταξη των οποίων επιμελούνται ειδικοί ψυχολόγοι.         

 Πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.mensa.org.gr
Ομαδικό τεστ I.Q. για την εισαγωγή στη ΜΕΝSΑ την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 για πρώτη φορά στη Σητεία
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Νέα δεδομένα στην αφαίρεση του καταρράκτη - του Βασιλείου Κοζομπόλη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Καρκίνος του πρωκτού - τα πρώτα συμπτώματα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ