Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019

Στον Κλήδονα του Κατσαμπά ο Δήμαρχος Ηρακλείου


Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατσαμπά «Γιώργος Σεφέρης» για την αναβίωση του εθίμου του Κλήδονα, παρευρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 23 Ιουνίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο μπάσκετ της περιοχής, παρουσία πλήθους κόσμου, και περιελάμβανε μουσική, χορό, βραβεύσεις στην απερχόμενη διοίκηση του συλλόγου αλλά και ένα πολύ ενδιαφέρον θεατρικό δρώμενο, με πρωταγωνιστές τα παιδιά του Κατσαμπά.


Ο Δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό του, ενημέρωσε τους κατοίκους για τις εργασίες ανακαίνισης του αθλητικού χώρου που φιλοξένησε την εκδήλωση, οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει και περιλαμβάνουν κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5, αλλαγή δαπέδου στο γήπεδο μπάσκετ, περίφραξη, φωτισμό κ.ά.
Παράλληλα, συνεχάρη τον Πολιτιστικό Σύλλογο και για την επιτυχημένη γιορτή που διοργάνωσε αλλά κυρίως για το υψηλό επίπεδο κοινωνικής συνοχής που έχει επιτύχει στην περιοχή.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Μαρία Καναβάκη και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Νίκος Αγγελάκης.

ΠΡΟΣΩΠΑ
Ήθελα να μούνα γιατρός ώσαν το Γιαμαλάκη
Ακροστιχίδα του Οκτώβρη - του Κωστή Λαγουδιανάκη
Ο τυροκόμος Παύλος Παλιεράκης και το κατάστημα Έγγαλο στην Αθήνα απο το 1968
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Νέα δεδομένα στην αφαίρεση του καταρράκτη - του Βασιλείου Κοζομπόλη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Καρκίνος του πρωκτού - τα πρώτα συμπτώματα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ