Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019

Η νεολαία Μοχού έδειξε το σεβασμό της στον Άνθρωπο και στο περιβάλλον με τον καθαρισμό του κοιμητηρίου ΜοχούΗ Νεολαία Μοχού μετά από μια σκληρή πολυήμερη εργασία στο κοιμητήριο Μοχού κατάφερε τα ακατόρθωτα τόσων χρόνων. όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση

Βρήκαμε ένα κοιμητήριο σε κακή κατάσταση και το διαμορφώσαμε κάνοντας το
'' καινούργιο''.Η ομάδας της Νεολαίας Μοχού θέλει να ευχαριστήσει δημοσίως για την προσφορά τους τα ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΠΥΤΙΚΑΚΗC Manos Pytikakis & ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΜΠΑΓΟΥΡΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Tasos Bagourakis για την δωρεά των χρωμάτων που χρησιμοποιήθηκαν για τον Καλλωπισμό του Κοιμητηρίου καθώς και για τα εργαλεία που έκαναν, δωρεά (σκαπετια, βούρτσες).


Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ελένη Κουτεντάκη για την δωρεά γαντιών και σακουλων. Ευχαριστούμε τον Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Μοχού "Η ΠΡΟΟΔΟΣ" για την αγορά κοντάριων για τις βούρτσες καθώς και τα πόσιμα προϊόντα που πρόσφερε κατά την διάρκεια των εργασιών. Τέλος ευχαριστούμε απλούς πολίτες που παρατηρώντας το έργο της Νεολαίας έσπευσαν να προσφέρουν φαγώσιμα και πόσιμα προϊόντα προς την Νεολαία κατά την διάρκεια των εργασιών. (Stathis Papadakis).

ΕΚ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΟΧΟΥ
Υ. Γ: ΠΑΡΆΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟΊ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΤΆΦΕΡΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΈΨΕΙ ΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΚΑΘΑΡΌ ΚΑΙ ΌΜΟΡΦΟ ΤΟΠΟ ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΔΙΑΤΗΡΉΣΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΘΑΡΌ ΜΗΝ ΠΕΤΆΤΕ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΔΕΞΙΆ ΚΑΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΆ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΆΔΟΙ ΠΊΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ. ΔΙΑΤΗΡΉΣΤΕ ΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΚΑΘΑΡΌ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ .ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΤΟΝ ΚΌΠΟ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ. ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΌΤΙ ΒΡΊΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ.

ΠΡΟΣΩΠΑ
Ο αυτοδίδακτος γλύπτης Βασίλης Τριανταφυλλάκης απο το χωριό Άγιος Βασίλειος
Ο "Λάκης ο Υπάρχω" των ερτζιανών της πόλης του Ηρακλείου
Ο λυγμός του Έρωτα - του Κωστή Μουδάτσου
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Νέα δεδομένα στην αφαίρεση του καταρράκτη - του Βασιλείου Κοζομπόλη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Καρκίνος του πρωκτού - τα πρώτα συμπτώματα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ