Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019

Έφυγε απο την ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας του Ηρακλείου Αλφρέντο Πότσι.Θλίψη στον επιχειρηματικό κόσμο του Ηρακλείου και γενικότερα στην κοινωνία του Ηρακλείου εξαιτίας του θανάτου του Αλφρέντο Πότσι.
Ο πολύ γνωστός επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης,  έσβησε το πρωί της Τρίτης, σε ηλικία 66 ετών, λόγω προβλημάτων υγείας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ενώ προ ημερών είχε υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς..

Για δεκαετίες ήταν ιδιοκτήτης γνωστού ιταλικού εστιατορίου, στην περιοχή της Ρομαντικής γωνιάς στον Μασταμπά, το οποίο και είχε ιδρύσει το 1991 ενώ τα τελευταία χρόνια, το λειτουργούσε μαζί με τα παιδιά του.
Φίλος καλός ο Αλφρέντο με πολλές παρέες και ιστορίες να μου έχει διηγηθεί  απο την ζωή του. Πάντα γελαστός και περίχαρος με την χαρακτηριστική του προφορά να σε καλωσορίζει και να σε υποδέχεται.
Θυμάμαι πριν απο πολλά χρόνια όταν έμαθε ότι θα γίνω Πατέρας, μου είχε πει όταν η κόρη σου πάει 4 χρονών θα έρθεις να την κεράσω την πρώτη της πίτσα, ενώ κάθε φορά που επισκεπτόμουν το μαγαζί έβαζε τα παιδιά μου να ζυμώνουν και να συμμετέχουν.
Αντώνης Γενναράκης«Η είδηση του θανάτου του συναδέλφου σκόρπισε θλίψη στον Σύλλογο Εστίασης, καθώς επρόκειτο για έναν αξιόλογο επιχειρηματία.  Αξίζει να σημειώσουμε ότι αν και ήρθε από την Ιταλία, αγάπησε την Κρήτη ενώ κατάφερε να κάνει τους Ηρακλειώτες και όχι μόνο, όλα αυτά τα χρόνια, να αγκαλιάσουν το εστιατόριο τους με θέρμη», ανέφερε η κ. Μαρία Αντωνακάκη,  πρόεδρος Συνδέσμου Επισιτισμού και Διασκέδασης  Ν. Ηρακλείου απευθύνοντας παράλληλα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.


ΠΡΟΣΩΠΑ
Η Δέσποινα Πλατανάκη η γυναίκα μπαρμπέρης απο τον Άγιο Νικόλαο
Η καλλιτέχνης Ελένη Περινού ζει στην δικιά της Ιθάκη στο Μαριδάτι του Παλαίκαστρου Δ. Σητείας
Γαύδος - Νίκος Λουγιάκης, στο τσιγαριαστό η «μαγκιά» είναι να μη βάλεις νερό
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Νέα δεδομένα στην αφαίρεση του καταρράκτη - του Βασιλείου Κοζομπόλη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Καρκίνος του πρωκτού - τα πρώτα συμπτώματα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ